Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleménytek arról ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménytek arról ha anya a fia előtt szexi fehérneműkben mutatkozik otthon?

Figyelt kérdés

Volt olyan egy pár alkalommal nyáron amikor nagy meleg volt, hogy csak egy bugyi és egy póló volt anyámon amikor este közösen TV-t nézünk.Mindig valami szexi darab volt rajta, egy esetben viszont olyan bugyi volt rajta ami ilyen félig áttetsző szexi csipkés mint ez:

[link]

Mennyire megengedhető ez szerintetek?

2022. márc. 11. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Én meztelenül is láttam már anyukámat és nem, nem izgultam fel rá, mielőtt a sok betegelméjű megkérdezné privátban.
2022. márc. 11. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudatosult még benne hogy nem a 10 éves kicsifia vagy hanem már pubertás.
2022. márc. 11. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Nincs ezzel semmi baj. Családban ez természetes volt annó, mint ahogy természetes most is, hogy esténként a nejem, én és a gyerekek is fehérbemüben flangálunk egymás előtt. Látnátok, mikor a zugevők a hűtőszekrény előtt tolonganak este! Beszundítok, felriadok, na a kedves hova lett? Útnak indulok, gyerekek szobája is nyitva. Aha a sok potyázó, na megáljatok csak, majd adok én nektek! Étkezőbe villany fel. Aha! Itt vagytok! Nyolc pár szem a lebukás tényével rám szegeződik, és mind a négyen kidülledt arcal mint a hörcsögök! 🤣🤣🤣

Eredmény: egy fehérneműs, bugyis, melltartós, alsógatyás második vacsora...☝🏻👍🏻

2022. márc. 11. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Van akinél ez természetes vagy még kevesebb is. Van ahol, ennél jobban takarják magukat. Ha téged zavar szerintem szólnod kellene neki erről.
2022. márc. 11. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Semmi különös nincs benne, egészségére.

Bár jó alakjának kell lennie, hogy egy ilyet felvegyen.

2022. márc. 11. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen alakja van anyukádnak mint a képen látszik, akkor tényleg merénylet ellened:-)
2022. márc. 11. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
KB másfél vagy két hónappal ezelőtt is kitetted ezt a kérdést.
2022. márc. 11. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
inkabb az a baj,hogy ha van gyerek a nök többsege elfelejt szexi lenni otthon és idövel ez a kapcsolatot is tönkreteszi.Inkabb legyen mindig szexi.Egy fiunak ez legkevesbé se lehet trauma
2022. márc. 14. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó neked!
2022. júl. 24. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!