Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ki mondott először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ki mondott először véleményt a péniszetekről?

Figyelt kérdés
Barátnő, haver vagy esetleg családtag? N

2022. jún. 1. 00:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
A csecsemő orvos.
2022. jún. 1. 08:36
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Az anyám
2022. jún. 1. 08:55
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
A második barátnőm. De ha egy beszólást is lehet véleménynek tekinteni, akkor a testvérem. 😬
2022. jún. 1. 09:01
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Hugommal beszélgettünk egyszer régebben intim témákról, aztán szoba került az én péniszem is. Kérdezte, h "de neked sem nagy ugye?" aztán mikor megmutsttam, akkor mondta h "tényleg nem nagy, de jó vastag".

Ennyi volt csupán.

2022. jún. 1. 09:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Se nem nagy, se nem vastag, de még szerencsére nem nevettek ki miatta. Persze ami késik nem múlik.
2022. jún. 1. 12:00
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Az anyám. Egyszer rámnyitott maszturbálás közben és meglátta. Kellett neki a telefonja ami a szobámba volt így elfordult és kivitte a telefonját. Mielőtt becsukta az ajtót annyi mondott nevetve, hogy jól megnőttem.
2022. jún. 2. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Haver,később barátnő
2022. jún. 5. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Az első barátnőm, majd haverok amikor elkezdtük közösen verni.
2022. jún. 5. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik barátnőm mondott véleményt,de amelyik igen,az azt mondta,hogy jó vastag.És ami érdekes,hogy a barátnők egymás közt ezt meg is beszélik,mert több barátnőm is elmondta,hogy a kapcsolatunk elején rákérdezett több barátnője is hogy pusztán kíváncsiságból,mekkora van nekem.Ő meg elmondta.Persze ezt hétpecsétes titokban tartják.40f
2022. jún. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!