Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ki mondott először véleményt a péniszetekről?
Figyelt kérdés
Barátnő, haver vagy esetleg családtag? N2022. jún. 1. 00:22
13/19 anonim válasza:
A második barátnőm. De ha egy beszólást is lehet véleménynek tekinteni, akkor a testvérem. 😬
14/19 anonim válasza:
Hugommal beszélgettünk egyszer régebben intim témákról, aztán szoba került az én péniszem is. Kérdezte, h "de neked sem nagy ugye?" aztán mikor megmutsttam, akkor mondta h "tényleg nem nagy, de jó vastag".
Ennyi volt csupán.
15/19 anonim válasza:
Se nem nagy, se nem vastag, de még szerencsére nem nevettek ki miatta. Persze ami késik nem múlik.
16/19 anonim válasza:
Az anyám. Egyszer rámnyitott maszturbálás közben és meglátta. Kellett neki a telefonja ami a szobámba volt így elfordult és kivitte a telefonját. Mielőtt becsukta az ajtót annyi mondott nevetve, hogy jól megnőttem.
18/19 anonim válasza:
Az első barátnőm, majd haverok amikor elkezdtük közösen verni.
19/19 anonim válasza:
Nem mindegyik barátnőm mondott véleményt,de amelyik igen,az azt mondta,hogy jó vastag.És ami érdekes,hogy a barátnők egymás közt ezt meg is beszélik,mert több barátnőm is elmondta,hogy a kapcsolatunk elején rákérdezett több barátnője is hogy pusztán kíváncsiságból,mekkora van nekem.Ő meg elmondta.Persze ezt hétpecsétes titokban tartják.40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!