Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Mit csináljak??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit csináljak??

Figyelt kérdés

Tőletek kérek segítséget, mert annyira szégyellem, hogy a családomnak, barátnőimnek nem is merem elmondani ami történt!

Tehát randiztam egy pasival. 35 éves, jóképű. A randik jól sikerültek, éttermekbe, kávézókba mentünk. A csókig jutottunk, ill. az autóban volt némi tipi tapi.

Tegnap felhívott magához. Persze nem vagyok már kislány,tudtam mit jelent ez. Amikor felmentünk megkért, h maradjak kint és csak pár perc múlva menjek be a hálószobába, vmit el kell rendeznie. Mondom oké, úgyis picit leizzadtam a nagy melegben, lezuhanyzok addig. Ez meg is történt.

Utána bementem a szobába...És komolyan mondom azóta sem tudom elhinni hogy ez megtörtént, pedig sajnos igen!

A pasi az ágyon feküdt ruha nélkül, egy valami volt csak rajta...egy PELENKÁBA feküdt az ágyba, plusz egy fodros kis baba sapka volt rajta a szájába meg egy cumi! És amikor meglátott konkrétan ki köpte a cumit és oá-zni kezdett! Majdnem elájultam! Teljesen sokkot kaptam aztán az első dolgom volt, hogy el meneküljek, fehérneműbe voltam, de gyorsan felkaptam a ruhát, szandált, táskát és rohantam ki a folyosóra! Konkrétan a folyosón meg a liftbe öltöztem fel, szerencsére nem látott meg senki, bár az se érdekelt volna, szó szerint menekültem! Még 1 óra múlva is remegtem mikor hazaértem.

Tegnap óta ki vagyok készülve, még senkinek se mertem elmondani (albiban lakom, a lakó társam nincs itthon), ő persze folyamat hívogat, de nem veszem fel neki!

Mit csináljak? Ugye ő egy Beteg ember? Veszélyes? Semmi sem utalt rá hogy ilyen pervez!

2022. jún. 22. 20:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Mi a bajod az írókkal?
2022. jún. 24. 11:14
 42/48 A kérdező kommentje:

Semmi. De én nem írok jól, meg nem is érdekel a téma.

Mi vagy te, ilyen vidirita írókommandós? Nem kell mindenkinek írnia.

2022. jún. 24. 11:26
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
És akkor csapágyas szemekkel értetlenkednek kb. másnaponta kérdezők, hogy miért kiáltunk rögtön kamut egy csomó kérdés kapcsán....
2022. jún. 24. 11:41
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kérdeztem hogy megtérítselek. :D Csak furcsa volt hogy ennyire ellenkezel, nem érttem hirtelen miért.
2022. jún. 24. 11:45
 45/48 A kérdező kommentje:

"És akkor csapágyas szemekkel értetlenkednek kb. másnaponta kérdezők, hogy miért kiáltunk rögtön kamut egy csomó kérdés kapcsán...."

ja, de nektek az is kamu, ha megkérdezem, hogy hány óra van

egyébként meg amennyi beteg ember van itt, simán igaz is lehetne

2022. jún. 24. 12:19
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Ja, persze.... akár igaz is lehetne...

de NEM az!

2022. jún. 24. 13:02
 47/48 A kérdező kommentje:

Egyébként miért csodálkoztok az ilyen kérdéseken??

Tegnapelőtt lett kiírva és még ma is jönnek a válaszok, ha meg valami fontosat kérdezek - ami miatt ez az oldal létrejött - arra a lőtéri háromlábú korcskutya sem válaszol!

2022. jún. 24. 18:39
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert egy láthatólag kamu kérdés alatt könnyebben alakul ki beszélgetés, mint egy normális kérdés alatt.

Ha jól megnézed, mi sem a fő kérdésre válaszoltunk. Kaptál pár választ a fő kérdésre, a többi csak megkérdőjelezi a kérdésed valóságát, meg azon elmélkedik, hogy te vagy-e a pisifétises, amikor lerántottad a leplet pedig már véflegesen átalakult beszélgetéssé.

Senki sem ír már választ a fő kérdésre.

2022. jún. 24. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!