Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Mit csináljak??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit csináljak??

Figyelt kérdés

Tőletek kérek segítséget, mert annyira szégyellem, hogy a családomnak, barátnőimnek nem is merem elmondani ami történt!

Tehát randiztam egy pasival. 35 éves, jóképű. A randik jól sikerültek, éttermekbe, kávézókba mentünk. A csókig jutottunk, ill. az autóban volt némi tipi tapi.

Tegnap felhívott magához. Persze nem vagyok már kislány,tudtam mit jelent ez. Amikor felmentünk megkért, h maradjak kint és csak pár perc múlva menjek be a hálószobába, vmit el kell rendeznie. Mondom oké, úgyis picit leizzadtam a nagy melegben, lezuhanyzok addig. Ez meg is történt.

Utána bementem a szobába...És komolyan mondom azóta sem tudom elhinni hogy ez megtörtént, pedig sajnos igen!

A pasi az ágyon feküdt ruha nélkül, egy valami volt csak rajta...egy PELENKÁBA feküdt az ágyba, plusz egy fodros kis baba sapka volt rajta a szájába meg egy cumi! És amikor meglátott konkrétan ki köpte a cumit és oá-zni kezdett! Majdnem elájultam! Teljesen sokkot kaptam aztán az első dolgom volt, hogy el meneküljek, fehérneműbe voltam, de gyorsan felkaptam a ruhát, szandált, táskát és rohantam ki a folyosóra! Konkrétan a folyosón meg a liftbe öltöztem fel, szerencsére nem látott meg senki, bár az se érdekelt volna, szó szerint menekültem! Még 1 óra múlva is remegtem mikor hazaértem.

Tegnap óta ki vagyok készülve, még senkinek se mertem elmondani (albiban lakom, a lakó társam nincs itthon), ő persze folyamat hívogat, de nem veszem fel neki!

Mit csináljak? Ugye ő egy Beteg ember? Veszélyes? Semmi sem utalt rá hogy ilyen pervez!

2022. jún. 22. 20:39
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Azért, mert esetleg mások is bedőlhetnek.

Én mindig azt hittem, hogy kis nyomi incelek szoktak ilyen betegek lenni, nem pedig jóképű, a nők számára vonzó pasik.

2022. jún. 23. 00:44
 22/48 anonim válasza:
100%

Igyekszem hinni neked, de teljesen abszurd a sztori.

Előtte normális volt minden tekintetben?

2022. jún. 23. 01:05
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
persze... Míg pár perc alatt megigazít vmit, addig te egy idegen lakásban nekiállsz zuhanyozni ...
2022. jún. 23. 01:20
 24/48 A kérdező kommentje:

"persze... Míg pár perc alatt megigazít vmit, addig te egy idegen lakásban nekiállsz zuhanyozni ..."

Igen, a mi köreinkben szokás zuhanyozni, főleg szex előtt.

A fürdőszobák viszonylag hasonlóak mindenhol, de legalábbis könnyen beazonosíthatóak az egyes elemek, pl. zuhanytálca, zuhanyrózsa.

Te büdösen szoktál szexelni? Guszta.

2022. jún. 23. 01:25
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
már elve tisztán megyek, nem büdösen...
2022. jún. 23. 06:14
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt!
2022. jún. 23. 06:24
 27/48 anonim válasza:
100%
Én vagyok a férfi a kérdésben. Miért nem tudtál szólni hogy ez zavar? Elfutsz ahelyett hogy szólsz. Gratulálok! Tudod nagyon nehéz randizni! Jó lenne ha nem pattintana le minden nő egyből ahelyett hogy kinyitja a száját és beszél. Már három nő lekoptatott. Most meg te és ilyen bunkón. Miért nem beszélted meg velem? Nem érdemeltem meg? Itt meg tudsz beszélgetni . Ti nők mind egyformák vagytok.
2022. jún. 23. 08:04
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

#17: Remek elemzés! :)

Tgnap nem is gondoltam arra, hogy vmi wannabe-írónő lehet... :-D

2022. jún. 23. 09:20
 29/48 anonim válasza:
100%

Az ilyeneket szokták meg erőszakolni,aki ismeretlen emberek lakásába köt ki. Aztán meg sír a szája,ha valami történik.

Őszintén ha idegen emberek lakásába ménsz,honnan tudhatod hogy nem egy beteg perverz gyilkos az akihez be mentél. Az nem mentség arra hogy hát 3 napja ismerem, rövid időn belül senkit nem lehet ki ismerni

Meg hát ahogy látom szex előtt szeretsz fürödni,mert hát "Bűdösen nem szeretsz szexelni,. Én max le fürdők otthon,indulás előtt hogy ne legyek büdös. De úgy látom te csak szex előtt fürdessz,miért szex után nem szoktál? Vagy esetleg mivan akkor ha nem szexelsz,akkor büdösen járod a világot

2022. jún. 23. 09:38
 30/48 anonim ***** válasza:
2022. jún. 23. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!