Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Mit csináljak??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit csináljak??

Figyelt kérdés

Tőletek kérek segítséget, mert annyira szégyellem, hogy a családomnak, barátnőimnek nem is merem elmondani ami történt!

Tehát randiztam egy pasival. 35 éves, jóképű. A randik jól sikerültek, éttermekbe, kávézókba mentünk. A csókig jutottunk, ill. az autóban volt némi tipi tapi.

Tegnap felhívott magához. Persze nem vagyok már kislány,tudtam mit jelent ez. Amikor felmentünk megkért, h maradjak kint és csak pár perc múlva menjek be a hálószobába, vmit el kell rendeznie. Mondom oké, úgyis picit leizzadtam a nagy melegben, lezuhanyzok addig. Ez meg is történt.

Utána bementem a szobába...És komolyan mondom azóta sem tudom elhinni hogy ez megtörtént, pedig sajnos igen!

A pasi az ágyon feküdt ruha nélkül, egy valami volt csak rajta...egy PELENKÁBA feküdt az ágyba, plusz egy fodros kis baba sapka volt rajta a szájába meg egy cumi! És amikor meglátott konkrétan ki köpte a cumit és oá-zni kezdett! Majdnem elájultam! Teljesen sokkot kaptam aztán az első dolgom volt, hogy el meneküljek, fehérneműbe voltam, de gyorsan felkaptam a ruhát, szandált, táskát és rohantam ki a folyosóra! Konkrétan a folyosón meg a liftbe öltöztem fel, szerencsére nem látott meg senki, bár az se érdekelt volna, szó szerint menekültem! Még 1 óra múlva is remegtem mikor hazaértem.

Tegnap óta ki vagyok készülve, még senkinek se mertem elmondani (albiban lakom, a lakó társam nincs itthon), ő persze folyamat hívogat, de nem veszem fel neki!

Mit csináljak? Ugye ő egy Beteg ember? Veszélyes? Semmi sem utalt rá hogy ilyen pervez!

2022. jún. 22. 20:39
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Őt ez hozza lázba, nincs ezzel baj.

Írj azért neki smst miszerint neked ez nem épp a szíved vágya :'D

2022. jún. 22. 21:58
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdésedre is válaszolva.Nem,ez nem normális,pontosabban te nem vagy normális.És azt teheted értelmes kérdést próbálsz meg legközelebb föltenni,vagy kitaláltat,de az legalább legyen hihető.Ennyit tehetsz.
2022. jún. 22. 22:03
 13/48 A kérdező kommentje:
Ja én nem vagyok normális de az igen, aki pelenkában oázik? Ok.
2022. jún. 22. 22:17
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmenekültem volna.
2022. jún. 22. 22:22
 15/48 anonim válasza:
100%
Nem, ez semennyire sem normális. Viszont olyan világban élünk, hogy ezt már igy nem lehet kimondani, mert még megsérül a lelke az ilyen betegnek. Hát legyen világos, hogy már eleve sérült!
2022. jún. 22. 22:26
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem raktad tisztaba :D
2022. jún. 22. 22:47
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem külön szóltak egy kérdés alatt erről a kérdésről. Így kerültem ide. Mint írónő jól látom, hogy mikor valódi valami és mikor kitaláció, így reagálok a sztoridra.

1. Nehezen hihető, hogy leírsz egy egyedi esetet NYILVÁNOSAN és nem félsz, hogy a pasi esetleg látja és rájön egyből, hogy a kettőtök sztoriját írtad le. Ha legalább odaírtad volna, hogy külföldi, nem tud magyarul, már egy fokkal hihetőbb lenne.

2. A felvezetésig még rendben volt, aztán a lényegre térsz. Ezt Ádám-Évánál kezded és gondosan végigvezeted a cselekményszálat úgy, hogy mindenre kitérsz benne, pl nagyon pontosan leírod a rosszullétedet. Az ember ha elmesél valamit, nem fogja ilyen részletekbemenően ecsetelni, és azzal is tisztában van, hogy senki sem kíváncsi a felesleges részletekre. Itt hihetőbb lett volna, ha csak leírod, hogy egyik nap elmentetek hozzá, te elmentél a fürdőbe, aztán kijöttél és ezt láttad. Köpni-nyelni nem tudtál és még most sem tértél magadhoz.

3. Nagyon sok dolgot megmagyarázol. Izzadt voltál ezért rendbe tetted magad, hol van a lakótársad és miért nem keresett. Hacsak nem egy figyeleméhes szájmenéses emberről van szó, nem hinném, hogy bárki is kényszeresen magyarázkodna.

Én inkább úgy éreztem magam a kérdés olvasása közben, mintha egy könyvet, azon belül egy "randis bakik" naplót olvasnék egy kezdő írótól, ahol a 18-25 korosztályt célzod meg.

Van érzéked az íráshoz, de van még hova fejlődni. A váratlan fordulat nincs megfelelően felvezetve és maga a meglepetés sincs úgy megfogalmazva, hogy ez engem megdöbbentsen, plusz stilisztikailag is van benne kivetnivaló, amit nem tudom azért érzek, mert nagyon igyekeztél a honlap szabályainak megfelelően közzé tenni itt a fantáziád szüleményét vagy még most kezdtél írni.

Javaslom, csinálj egy blogot. Ott nyugodtan fejlődhetsz, hiszen nem fogja a stílusodat befolyásolni a tudat, hogy egy kérdezz-felelek oldalon kell alkotnod, ahol azonnal törlik a kérdést, ha kiderül, hogy kamu.

Érdemes lenne foglalkozni vele, mert látszik, hogy szeretsz írni és az is, hogy ha sokat olvasol és gyakorolsz, akkor sokkal jobban fogsz alkotni.

2022. jún. 22. 23:44
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig nem akarsz külön blogot, akkor viszont azt javaslom, hogy ne próbáld valósnak beállítani a történetet. Kérdezd azt, hogy kinek mi a véleménye az írásodról és a leírásba tedd be a fantáziád szüleményét. Nagyon sok felhasználó foglalkozik az írással, sokuknak jelent meg könyve és/vagy szerepel a művük antológiában és képesek lesznek építő jellegű kritikát adni.
2022. jún. 22. 23:50
 19/48 A kérdező kommentje:

17-es, esküszöm te félelmetesebb vagy a pelenkás pasinál!

Az csak perverz, te viszont pszichopata jellemvonásokat is mutatsz!

Ennyi energiát beleölni ebbe a kommentbe...úgylátszik vonzom az őrülteket :D

Nyomozol is utánam?

Esetleg megadjam a pasi telefonszámát? XD lehet összeillenétek

Te írónő :))))

2022. jún. 23. 00:24
 20/48 anonim válasza:
100%
De miért fontos, hogy jóképű volt?
2022. jún. 23. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!