Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Mit csináljak??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit csináljak??

Figyelt kérdés

Tőletek kérek segítséget, mert annyira szégyellem, hogy a családomnak, barátnőimnek nem is merem elmondani ami történt!

Tehát randiztam egy pasival. 35 éves, jóképű. A randik jól sikerültek, éttermekbe, kávézókba mentünk. A csókig jutottunk, ill. az autóban volt némi tipi tapi.

Tegnap felhívott magához. Persze nem vagyok már kislány,tudtam mit jelent ez. Amikor felmentünk megkért, h maradjak kint és csak pár perc múlva menjek be a hálószobába, vmit el kell rendeznie. Mondom oké, úgyis picit leizzadtam a nagy melegben, lezuhanyzok addig. Ez meg is történt.

Utána bementem a szobába...És komolyan mondom azóta sem tudom elhinni hogy ez megtörtént, pedig sajnos igen!

A pasi az ágyon feküdt ruha nélkül, egy valami volt csak rajta...egy PELENKÁBA feküdt az ágyba, plusz egy fodros kis baba sapka volt rajta a szájába meg egy cumi! És amikor meglátott konkrétan ki köpte a cumit és oá-zni kezdett! Majdnem elájultam! Teljesen sokkot kaptam aztán az első dolgom volt, hogy el meneküljek, fehérneműbe voltam, de gyorsan felkaptam a ruhát, szandált, táskát és rohantam ki a folyosóra! Konkrétan a folyosón meg a liftbe öltöztem fel, szerencsére nem látott meg senki, bár az se érdekelt volna, szó szerint menekültem! Még 1 óra múlva is remegtem mikor hazaértem.

Tegnap óta ki vagyok készülve, még senkinek se mertem elmondani (albiban lakom, a lakó társam nincs itthon), ő persze folyamat hívogat, de nem veszem fel neki!

Mit csináljak? Ugye ő egy Beteg ember? Veszélyes? Semmi sem utalt rá hogy ilyen pervez!

2022. jún. 22. 20:39
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Jól sejtem, hogy te ez a pasi vagy aki erre izgul? Nem az első fura kérdés mostanság ilyen témában.
2022. jún. 22. 20:43
 2/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát még ha a szaros pelusát az arcodba nyomta volna...
2022. jún. 22. 20:47
 3/48 A kérdező kommentje:

1-es. Hogyne. Épp csak nem vagyok pasi, és nem izgulok erre, a többi stimmel.

2-es: köszi...

2022. jún. 22. 20:50
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Veszélyesnek szerintem nem veszélyes, ezen az alapon az összes BDSM-rajongót, kaki-pisi szexet imádót, lábfetisisztát stb. veszélyesnek lehetne titulálni. Hogy kinek mi a perverzió, az megint más kérdés. Egyébként lehetett volna rosszabb is, mondjuk ha van egy női énje, amit el akar nyomni, és nőnek öltözve elvágja a torkod, csak hogy megszabaduljon a "démonaitól".
2022. jún. 22. 20:59
 5/48 anonim válasza:
100%
Nem termál Tamás volt
2022. jún. 22. 21:08
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen veszélyes.Kérlek szépen,ez a babakomplexus
2022. jún. 22. 21:10
 7/48 anonim válasza:
100%
Nagyon túlreagálod. Persze lehet veszélyes, de csak épp úgy, mint az átlagos szexuális életet élő emberek.
2022. jún. 22. 21:31
 8/48 A kérdező kommentje:
Privátokra nem válaszolok, és egyáltalán nem is értem, hogy mi olyan titkos van abban, hogy pl. "hány éves vagy" amiért nem lehet itt megkérdezni.
2022. jún. 22. 21:39
 9/48 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen megszaporodtak a pisis pelenkás kérdések...
2022. jún. 22. 21:52
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kitalált kérdésedet a Tök alsó című film motiválta?
2022. jún. 22. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!