Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek bejönnek a kövér nők 30-35 ös korosztály?
Kb milyen magas és súlyú nők jönnek be?
Mi az ami tetszik bennük külsőleg?
De vannak,ahogy az előzőkben olvashattad is.
Nekem a rendkívül nagy méretű nők tetszenek,150 kg felett.
Az vonz,ha mindene hatalmas a partneremnek:a pocija,a popsija,a combjai.
Minél nagyobb,annál szebb,izgatóbb.A helyes arc a hab a tortán.
Én idősebb vagyok a megadott korosztálynál,de sportos férfi vagyok.
Nagyon nehéz megfogalmazni, ha valami tetszik, akkor az miért tetszik, hiszen miért jó ízű a málna, vagy miért szép egy naplemente? Nyilván lehet képeket leírni, ahogy ezt meg is tette az elején valaki (gyönyörűen, köszönet érte :))
Számomra (mint a naplemente is :)) inkább érzésekben nyilvánul meg ez a szeretet, mint pl amikor egy puha bársonyos pocihoz bújok hozzá, vagy egy gyönyörű telt elomló mellet simogatok lassan, vagy a hölgy a nagykifli és átölelsz egy finom meleg mindenhol puha érzéki testet, vagy kiskifliként beleolvadsz hívogató meleg testbe, vagy a néhol sima néhol redőzött combikák amiket a kezed percekig jár be olyan nagyok és hívogatóak... egyszerűen IMÁDOM :)
Nem szeretek általánosítani, de olyan nőies, nőcis, humoros, nyílt telt hölgyekhez volt szerencsém, hogy nem is annyira keresem az átlagos testalkatú nők társaságát (akik egyébként szintén lehetnek nőies, nevetős, stb típusok), de valahogy a test-személyiség kombónak ez az esszenciája teljesen beindít.
Az, hogy mi a telt, ez nagyon szubjektív. Szerintem a kilók számolgatása félrevezet. Én személy szerint nem szeretem ha egy nő 170 cm-nél sokkal magasabb, persze nem baj, de ez személyes preferencia, a súlya pedig passz (nem kérdeztem sose, nem is érdekelt különösebben).. mindenből a nagyobb, a teltebb, ami vonzza a szemem, természetesen a nőiesebb formák jobban beindítják a fantáziát, de egy aranyos pici cici is nagyon szexi tud lenni egy telt testen, tehát nincsenek ideáljaim... gondolom a 100-130 kg ami ezt a leírást tükrözheti, de az ennél nagyobb súly is szexi lehet. Izgalmas a puha redők között felfedezni a finomságokat :)
Jó felfedezést mindenkinek :)
40+F
A ducikat kedvelem én is! Lehetőleg ne legyen magasabb nálam, de már volt olyan is és igen kellemes volt. De őt barátnőnek nem igényeltem csak szexpartnernek.
Számomra is az ideális a 150-170 cm magasság, én 180 vagyok. Kerek popsi, lehetőleg arányosan szép cicik, mérete kevésbé lényeges. A kicsi és hegyes is bejön, ahogy a sárgadinnye nagyságú is. (utóbbi esetében nagyon izgató számomra, ahogy pl. négykézláb helyzetben ringanak)
Inkább fenékpárti vagyok! Imádom, rettentően felizgat, ha ráül az arcomra a méretes popsival, pl. 69-esben és nyalat, nyalat! ;-)
Szeretem a jó puha, zsíros női testet, a markolni való pocit, popsit, és a hatalmas melleket. ;)
Ha valamelyik hölgy, aki ilyen, ezt olvassa, jelentkezhet.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!