Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek bejönnek a kövér nők 30-35 ös korosztály?
Kb milyen magas és súlyú nők jönnek be?
Mi az ami tetszik bennük külsőleg?
Mármint a nő 30-35 vagy 30-35 korosztályt kérdezel?
Nekem sok kövér nő tetszik (egy bizonyos pontig), a nagyon elhízottak nem. Persze ha minden más passzol
23/F
1
A nők 30-35 évesek.
2
És mi tetszik bennük?
Vagy mi az ami miatt jobban bejön az egyik mint a másik?
3
Nem rólam van szó.
Tetszenek a kerekded formák, főleg a nagy pocak.
2-es voltam.
Nekem alkatra nagyon. Tetszik a széles csípő, a vastag combok, az oldalt puha kis hájacskába belevágó bugyi vonala, az alul redős has, a mély köldök, vagy a hát vonala, ahogy a gerincnél kicsit beljebb van és picit homorú. A vállak, nyak, és arc íve, a bőr puhasága... Vagy a combok, vádli, térd finom formái. A derék, mint egy kis csengő pereme.
Legalább annyira tud számomra szép lenni esztétikai értelemben egy kövér nő, mint amennyire szexuálisan izgató.
A szemet ösztönösen vonzzák a kerek íves formák, amikben egészen tobzódott a reneszánsz művészet.
A kövér női test a szex temploma. Az, ahová a férfinek (vagy nőnek akár) szorongásoktól és idegen konvencióktól kell tisztává válnia, hogy oda betérhessen.
Legyen az az alkat, aki pl 160 centis magassághoz 100-120kg környékén van.
De ez a testiség része. Egy kapcsolatban ennél sokkal többet számít a személyiség.
A válaszom egy határozott IGEN!
1. Csonttal csak a kutyák játszanak.
2. Sokkal odaadóbbak és jobbak, mint a nem (pl. Húsos, molett, telt) ebbe a kategóriába tartozóak.
43F
7-es ezt olyan szépen leírtad
Még párszor el kellett olvasnom. Ilyen alkatom van, szeretem is magamon, de ez mégtöbb önbizalmat adott, jó érzéssel töltött el ^^
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!