Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy tini fiúnak bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy tini fiúnak bejönnek a 25-40 év körüli nők, miért van az, hogy ennek a korosztálynak nem jönek be viszont a fiatal kisfiús srácok?

Figyelt kérdés
Mert a tini csajoknak bejövök, de nekem izgatóbb egy érett nő, de sajnos a korom miatt szóba se állnak velem. :(

2017. márc. 21. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 25 évesen a tinifiúk is vonzók. :D
2017. márc. 21. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Egy felnőtt nő jó esetben férfit akar maga mellé, olyat, aki bizonyos érettségi, értelmi és egzisztenciális szinten van. Egy tini fiúval sok mindent nem lehet kezdeni, mert ha csak szexre kell, arra ott vannak a tapasztaltabb férfiak, akik mellett tényleg nőnek érezheti magát a nő, ha pedig komolyabb tervei vannak valakinek (30-40 évesen azért már ketyeg a biológiai óra), nyilván nem egy 16 éves kisfiú fog anyagi és érzelmi biztonságot nyújtani az összeköltözéshez, családalapításhoz.
2017. márc. 21. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
10%
Zsámó
2017. márc. 21. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:

Tini fiun hany eves korra gondolsz? Csak az miatt kerdezem mert nokben is vannak pedofilok. Nemreg olvastam hogy amerikaban a 30-40 ev koruli altalanos iskolai tanarneni joban volt a tanitvanyokkal. Volt hogy 2-3 tanitvanyat vitte haza korrepetalasra :D le is csuktak...

Sőt, konkret peldat tudok. Volt kozepsulis osztalyfonokom suli utan egyutt ment a tanitvanyokkal sorozgetni stb. stb... :D

Amugy egy csunya igenytelen rovid haju no volt akin egy izgato vagy szep resz nem volt. Nem tudom akkoriban a sracok hogy tudtak azzal a novel lefekudni.

2017. márc. 21. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem bejönnek a fiatal,kisfiús srácok,bár én magam is fiatal vagyok.
2017. márc. 21. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Az érett nőknek általában egy ugyancsak érett, független férfi kell, aki érzelmi és anyagi stabilitást tud nyújtani, aki mellett igazi nő lehet a nő. Egy érett nő nem szülőktől függő tinifiúra vágyik...
2017. márc. 21. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem ifi-tini koromban egy jóval idősebb MILF vette el a szüzességemet, és ezzel - most már tudom - hatalmas szerencsém volt. Jókor voltam jó helyen...

De az előző magyarázatok teljesen igazak, egy igazi nőnek nem sok oka van egy kisfiúval összebújni.

Nekem szerencsém volt anno, mert a nő perverz volt a végtelenségig, és élvezte, hogy sorozatvetőként működök...

2017. márc. 21. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok, és nekem is az idősebb lányok jönnek be, de semmi esély sajnos. Pedig odaadassal lehet kortol fuggetlwnul ia szeretni!
2017. márc. 22. 05:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyerek azért. 23 L
2017. márc. 22. 05:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Én úgy làtom,az idősebb nők helyzete sem könnyű.Csinos fiút csak a fiatalabbak között talàl.Ők még többnyire valoban nem tudnak biztonsàgot nyújtani,elkötelezödni.Aki ezt meg tudnà adni,az idősebb.Arra viszont nem mindenki vâgyik testileg.Egy kopaszodó,pocakosodó,fàradó pasi nekem nem vonzó.
2017. márc. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!