Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik kielégítik szájjal a párjukat, amikor épp nincs kedvük szexelni, nem izgulnak fel közben?
5. vagyok
Jó, akkor menstruáció helyett, azt írom, hogy bezabáltam egy nagy adag bablevest és úgy fájnak a beleim, hogy nincs kedvem a behatolásos szexhez. Na, csak mert a menstruációt nem akartad szándékosan ide keverni. 😃 És már pedig, ha görcsölnek a beleim és fingok ezerrel, nem fogom a szexet megkívánni szopás után sem. Viszont ezzel szemben a páromat szívesen kényeztetem akár szájjal, akár kézzel. Ha meg éppen a bablevestől a belemet hányom ki, nyilván nem fogok szopókázni, mivel nem esik jól és a párom ezt megérti. Kérlek pontosítani mire vagy kíváncsi! 😃
Amikor a páromat kényeztetem, akkor mindig egy picit elkezdek nedvesedni attól, hogy milyen kemény és a számban van. 🤗
Számunkra sem kényszer semmi a kapcsolatban, én mindig örömmel kényeztetem őt.
Nagyon kevés kivétel van, amikor nem tudom a párom kielégíteni, de ahhoz nagyon rosszul kell legyek. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!