Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a nők, akik kielégítik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik kielégítik szájjal a párjukat, amikor épp nincs kedvük szexelni, nem izgulnak fel közben?

Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni, hogy behatolásos szexhez ne legyen kedvem, de orálhoz igen, szóval ezt nem értettem sosem. Ilyenkor nekiálltok kötelességtudatból, és alig várjátok, hogy vége legyen, vagy mire kell gondolni?

2022. jún. 17. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

5. vagyok

Jó, akkor menstruáció helyett, azt írom, hogy bezabáltam egy nagy adag bablevest és úgy fájnak a beleim, hogy nincs kedvem a behatolásos szexhez. Na, csak mert a menstruációt nem akartad szándékosan ide keverni. 😃 És már pedig, ha görcsölnek a beleim és fingok ezerrel, nem fogom a szexet megkívánni szopás után sem. Viszont ezzel szemben a páromat szívesen kényeztetem akár szájjal, akár kézzel. Ha meg éppen a bablevestől a belemet hányom ki, nyilván nem fogok szopókázni, mivel nem esik jól és a párom ezt megérti. Kérlek pontosítani mire vagy kíváncsi! 😃

2022. jún. 18. 15:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Gyomorfájdalmak és menstruációs görcsök közepette minden vágyad szopókázni? Csak ezért kérdezem, mert nekem nem. 😀
2022. jún. 18. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a páromat kényeztetem, akkor mindig egy picit elkezdek nedvesedni attól, hogy milyen kemény és a számban van. 🤗

Számunkra sem kényszer semmi a kapcsolatban, én mindig örömmel kényeztetem őt.

Nagyon kevés kivétel van, amikor nem tudom a párom kielégíteni, de ahhoz nagyon rosszul kell legyek. :(

2022. jún. 18. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!