Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik kielégítik szájjal a párjukat, amikor épp nincs kedvük szexelni, nem izgulnak fel közben?
Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni, hogy behatolásos szexhez ne legyen kedvem, de orálhoz igen, szóval ezt nem értettem sosem. Ilyenkor nekiálltok kötelességtudatból, és alig várjátok, hogy vége legyen, vagy mire kell gondolni?2022. jún. 17. 17:17
1/13 anonim válasza:
Elárulom: a többség - sajnos - nem azért csinálja, mert kedve van hozzá.
2/13 anonim válasza:
Sajnos igazad van. Nem hinném hogy valamelyik nőt ez felizgatja.
3/13 anonim válasza:
Rég el van b.szva egy kapcsolat ahol valamelyik fél "kötelességtudatból" akar örömet szerezni a másiknak. Olyan ez mint a főzés. Ha azért csinálod mert örömet akarsz szerezni a párodnak akkor jó. Ha azért mert "kötelesség vacsorát csinálni" akkor már rég el van b.szva az a kapcsolat.
4/13 anonim válasza:
2. léteznek amúgy, csak kevesen vannak
5/13 anonim válasza:
Soha sem szoktam kötelességtudatból szopni, mivel a párkapcsolatunkban nem kényszer semmi sem. Én szeretek szopni, mert jól esik annak örömet okozni, akit szeretek. De amúgy vannak ilyen pillanatok, amikor egy laza szopás nekem is jobban esik. Ilyen pl. amikor megvan és görcsölök nagyon. Olyankor nem mindig esik jól a behatolás. Az orgazmus jöhet, de olyankor annyira érzékeny belül, hogy fáj. Egyébként gyakran megesik, hogyha szexelni nincs kedvem és szopok, benedvesedek és én is kívánom legalább az orgazmust.
6/13 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is mint a kedves előző hozzászóló..:)
7/13 anonim válasza:
Ha nincs kedvem, akkor ettöl ugyan nem jön meg! (De tudom, hogy a párom szereti, igénye van rá, hát megteszem.)
8/13 anonim válasza:
2# vagyok. Érdekes egy dolog viszont a férfiakat szerintem izgatja ha nyalja a nőt, sőt egyenesen imádok egy nőt kényeztetni. Legalábbis én így vagyok vele. Viszont az hogy engem szopjon nem erőltettem soha. Tiszteletben tartom ha nem szereti csinálni.
9/13 A kérdező kommentje:
#7 De ez nem azt jelenti lényegében, amit írtam is, hogy csak túl akarsz rajta lenni? Hogy szíved szerint nem csinálnád?
Szándékosan nem akartam idekeverni azokat az eseteket, amikor a vérzés szól közbe, mert az nem arról szól, hogy kinek mihez van kedve, hanem arról, hogy mire van lehetőség (bár megjegyzem, tampon mellett megoldható a csikló izgatása ujjakkal, de akár nyelvvel is, szóval arra, hogy csak szopás legyen, semmi más, még ez sem indok).
2022. jún. 17. 18:45
10/13 anonim válasza:
A menstrualos fajast leszamitva ugyanaz, mint a hatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!