Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegedipatrik666 kérdése:
Lányok ciki az hogy fiatalon imádom a szőrös puncikat?
Figyelt kérdés
Nemtudom mért de nincs annál szexibb számomra ha egy nő szőrös! (Gúnyolódni kötelező) de őszintén én ezt nagyon szégyellem és senkinek se mondom el mert tudom a legtöbben hogyan reagálnak.. 24f2022. jún. 17. 11:01
11/13 anonim válasza:
#9 vannak fiatalban is. de az első alkalomra mindenki le fogja szedni, mert az átlagízlést feltételezik rólad, és nem akarják megkockáztatni, hogy egy szimpatikus srác amiatt fogja menekülőre, mert nem jön be neki a jó szőrös punci
12/13 anonim válasza:
Haver ezt úgy hívják hogy ízlés. Intelligens ember elfogadja hogy mindenkinek más-más fajta van, buta együgyű ember meg kigúnyol másokat ha annak az ízlése eltér a sajátjától.
13/13 anonim válasza:
Tízen éves koromban több alkalommal meglestem kivancdiságból nővéremet, amikor fürdött. Hatalmas szőrzete volt neki.
Mivel az volt az első pucér nős élményem, azóta is a szőrös tetszik. Szóval nekem is elég fiatalon jött a szőr fétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!