Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki fiatalon szülőnek lenni?
Ilyenkor mindig arra gondolnak hogy na ezek sem tudnak védekezni?
Pár hónapja született meg a gyerekünk, és még eléggé fiatalok vagyunk ehhez. Barátnőm 17 én 21, és amikor sétálunk hárman akkor vannak olyanok akik csodálkozva bámulnak. Ilyenkor az lehet a fejükben, hogy ezek sem tudtak gumit húzni?
(nem vagyunk cigik:D)
Először én is szégyeltem, amikor terhes volt a barátnőm, mert fiatalnak éreztem magamat. De mióta megszületett nagyon örülök, nagyon aranyos a kisbaba:)
Nem ciki, inkább szokatlan.
Bízom benne, hogy - a fiatal korotok ellenére - stabil a párkapcsolatotok, érzitek a súlyát és képesek vagytok felelősséget vállalni, a szüleitek pedig tudnak és akarnak is egzisztenciálisan, illetve egyéb módon támogatni Titeket, hiszen a barátnőd még középiskolás korú, ha egyetemre megy, még nagyjából 7 évig (!) tanulni fog.
Fantasztikus dolog lehet szülőnek lenni, magam sem vetem el, de jelen pillanatban - 24 éves fejjel - nem cserélnék veled.
Persze, mindenki más!
Mi lenne 17 évesen a legmagasabb végzettsége? Nyilván középiskolás.
Valószínűsítem, hogy ahol 17 évesen nem vetetik el a gyereket, ott nem jelent gondot az iskoláztatás (gyerek mellett kényelmesen lehet egyetemista, ha a nagyszülők vigyáznak a kicsire) az ingatlanvétel, illetve a "munkaerőpiacon" sem kell sínylődnie, vélhetően dolgozhat majd a szüleinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!