Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki fiatalon szülőnek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki fiatalon szülőnek lenni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mindig arra gondolnak hogy na ezek sem tudnak védekezni?

Pár hónapja született meg a gyerekünk, és még eléggé fiatalok vagyunk ehhez. Barátnőm 17 én 21, és amikor sétálunk hárman akkor vannak olyanok akik csodálkozva bámulnak. Ilyenkor az lehet a fejükben, hogy ezek sem tudtak gumit húzni?

(nem vagyunk cigik:D)

Először én is szégyeltem, amikor terhes volt a barátnőm, mert fiatalnak éreztem magamat. De mióta megszületett nagyon örülök, nagyon aranyos a kisbaba:)

2020. aug. 2. 21:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
szerintem nem ciki, ha jól érzitek így magatokat, és felelősséget vállaltok a gyerekért
2020. aug. 2. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd el őket
2020. aug. 2. 22:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, inkább szokatlan.

Bízom benne, hogy - a fiatal korotok ellenére - stabil a párkapcsolatotok, érzitek a súlyát és képesek vagytok felelősséget vállalni, a szüleitek pedig tudnak és akarnak is egzisztenciálisan, illetve egyéb módon támogatni Titeket, hiszen a barátnőd még középiskolás korú, ha egyetemre megy, még nagyjából 7 évig (!) tanulni fog.

Fantasztikus dolog lehet szülőnek lenni, magam sem vetem el, de jelen pillanatban - 24 éves fejjel - nem cserélnék veled.

Persze, mindenki más!

2020. aug. 2. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
17 évesen ciki,21 évesen nem az.
2020. aug. 2. 22:23
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
16 évesen teherbe csapni a barátnődet nem ciki, hanem felelőtlenség.
2020. aug. 2. 22:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékos. Kiszakadt a gumi, de időben észrevettük és kicseréltem, emiatt nem számítottunk arra hogy teherbe eshetett, de még is. Elvetetni meg nem akartuk.
2020. aug. 2. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha gazdagok vagytok nem ciki. Minden pénz kérdése, kivéve az egészség. Sokan azért nem vállalnak fiatalon gyereket, mert nem tudják ellátni, sokba van. De ha gazdag az ember nem probléma.
2020. aug. 2. 22:42
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
A 17 éves barátnődnek mi a legmagasabb iskolai végzettsége? Mikor és hogyan tervezi a tanulmányait folytatni, s azután elhelyezkedni a munkaerőpiacon? Te hol tartasz az életben egzisztencia tekintetében? A nagyszülőket "boldogítjátok" a gyerekkel, vagy van saját lakásotok (tehát nem albérlet, ahonnan kivághatnak titeket)? A feltételeitek (valószínűsíthető) elégtelensége teszi felelőtlenséggé a gyerekvállalást ebben a korban, és a felelőtlenség ciki.
2020. aug. 2. 22:50
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Mi lenne 17 évesen a legmagasabb végzettsége? Nyilván középiskolás.

Valószínűsítem, hogy ahol 17 évesen nem vetetik el a gyereket, ott nem jelent gondot az iskoláztatás (gyerek mellett kényelmesen lehet egyetemista, ha a nagyszülők vigyáznak a kicsire) az ingatlanvétel, illetve a "munkaerőpiacon" sem kell sínylődnie, vélhetően dolgozhat majd a szüleinek.

2020. aug. 2. 22:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, de alaposan átírjátok az életeteket. Ha már így történt akkor sz.jál mások véleményére és a gyerekedért, családodért élj. Megtörtént, viseld a felelősségét akkor Férfiként.
2020. aug. 2. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!