Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki fiatalon szülőnek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki fiatalon szülőnek lenni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mindig arra gondolnak hogy na ezek sem tudnak védekezni?

Pár hónapja született meg a gyerekünk, és még eléggé fiatalok vagyunk ehhez. Barátnőm 17 én 21, és amikor sétálunk hárman akkor vannak olyanok akik csodálkozva bámulnak. Ilyenkor az lehet a fejükben, hogy ezek sem tudtak gumit húzni?

(nem vagyunk cigik:D)

Először én is szégyeltem, amikor terhes volt a barátnőm, mert fiatalnak éreztem magamat. De mióta megszületett nagyon örülök, nagyon aranyos a kisbaba:)

2020. aug. 2. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit korai, de nem ciki. Örülök, hogy megtartottátok a picit...

Mi 19 évesen találkoztunk a férjemmel és félbehagytam a tanulmányaimat a lányom születése miatt. Attól hogy gyereke van valakinek, még tanulhat mellette, biztosan nem ezzel a végzettséggel fog nyugdíjba menni. Én is lediplomáztam a pici mellett. Nem volt könnyű, de meg lehet csinálni.

2020. aug. 3. 03:50
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Mivel ezt meg kellett kérdezed így nem hiszem, hogy annyira érett lennél 21 évesen, ő még tuti nem az 17 évesen. Nem az a baj, hogy ciki hanem nem tudtok rendesen felnevelni egy gyereket mert még ti is azok vagytok szinte.
2020. aug. 3. 07:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, örülj neki!!
2020. aug. 3. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!