Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek van sikeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek van sikeretek tinderen?

Figyelt kérdés
Hány matchetek van? Tudtok értelmesen beszélgetni lányokkal ott?

2022. jún. 16. 22:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

31 éves és 175 cm, a magasságom is ki van írva.

Ha érdekel írj privatot és át küldöm a profilomat .

Külföldiekkel együtt 230 matchem van de hát az nem számít. Eleinte csak az északi országokban néztem ott több volt mielőtt kiírtam a magasságomat, utána érezhetően kevesebb. Itthon végig ki volt írva a magasságom.

2022. jún. 20. 08:44
 22/30 anonim ***** válasza:

Ja most már érdekelt és megszámoltam, 9 matchem volt magyar csajokkal .

19es voltam

2022. jún. 20. 08:48
 23/30 anonim ***** válasza:
54%
En kb 2évig tindereztem, ezalatt 4match volt. Ebbol egyel tudtam beszélgetni, de az is torolt miutan mondtam nincs kocsim. Ezutan meg en toroltem az alkalmazast.
2022. jún. 20. 09:14
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Én kb. fél év alatt minimum 2 tucat lánnyal randiztam, többel le is feküdtem, van aki azóta is a barátom és a feleségem is tinderen ismertem meg.
2022. jún. 20. 09:23
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túlpörögtünk, úgy érzem. Valóban lehet eredményesen tinderezni, kérdés, hogy ez kinek jön be. Én több nagyon balfék palit is ismerek, aki onnan szedett össze csajokat. Én magam 2 hétig próbáltam ki, és hiába volt sok matchem, a legtöbb nő számomra botrányosan unalmas, és túlságosan egyszerűen megfűzhető.

Lényegében 3 dolog kell a többségnek: legyél magas és sportos, kávé-bor-tengerpart és olasz-mániás, ja és legyen affinitásod az alapvető pszichológiához. Más szóval ezek a helyes, a stílusos és a jó beszélgetőpartner. Ezek után a többséget lehet vinni kávézni, második randin pizza & bor, közben sokat lelkizni meg megfejteni az embereket, harmadik randin pedig valami "őrült kaland" pl. gokartozás vagy lövészet, és már lehet is szobára menni.

Sajnos nekem ez nagyon üres, de szerencsére én is megtalálom a magam közegét - máshol.

2022. jún. 20. 16:55
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
25 nem kell három randi a legtöbb csajhoz. Aki szexelni akar, az már második alkalommal biztosan feljön
2022. jún. 20. 17:43
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
#26 az egyetlen jó része az volt a randizásaimnak, amikor beszélgettünk meg csináltunk valamit. A szex meg ne hazudjunk egymásnak, kb 30%-ban kiábrándító, kb 40%-ban elmegy, a többi éri csak el azt a szintet, hogy jobb mint otthon. Lehet, hogy ebben is sokat várok el, nem tudom.
2022. jún. 20. 18:00
 28/30 anonim ***** válasza:
27 szerintem pedig a préda végső becserkészése volt mindig a legjobb része az egésznek, amikor elkezdem tapizni és egymásnak esünk. Én mindig élveztem a kalandjaimat, egy vagy kettőt leszámítva. De 90%+ nekem élvezetes és jó volt
2022. jún. 22. 21:42
 29/30 anonim ***** válasza:
Jó neked. Igaz, én különlegesre vágyom, bennem van a hiba...
2022. jún. 22. 21:49
 30/30 anonim ***** válasza:
Miért ne lettek volna ezek különlegesek?
2022. jún. 22. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!