Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek van sikeretek tinderen?
Figyelt kérdés
Hány matchetek van? Tudtok értelmesen beszélgetni lányokkal ott?2022. jún. 16. 22:03
11/30 anonim válasza:
Én 10es korom óta tinderezem. Most 23 vagyok. Olyan max pár hónap kihagyással, mindig voltak társkeresőim. Olyan fél éve nincs, mert itt gyakorin találkoztam valakivel. Amúgy semmi siker nem volt gimi végéig. Akkor kezdtem el talikra járni amikor elköltöztem egyetem miatt. Olyan kb 15 nővel volt alkalmi kapcsolatom, de biztos, hogy több százzal beszélgettem más platformon mint társkereső, tali meg meg merném kockáztatni, hogy 50 fölött van.
12/30 anonim válasza:
#11 legalább tapasztaltál, idővel ahogy csiszolódsz már előre érezni fogod érdemes-e személyesen találkozni vagy sem. Az elején nekem is 10-ből 9 randi offos volt. Most 10-ből 9 eredményes, igaz reményfutamos találkákra el sem megyek. Inkább legyen kevesebb de jó, mintsem sok de eredménytelen - nem vagyok időmilliomos.
13/30 anonim válasza:
12 nekem sok időm volt, csak olyannal mentem találkozni, akikkel jót beszélgettünk előtte. Szerintem egy találkozó mindig belefér, nem értettem soha azokat a csajokat, akikkel hetekig kell szarakodni. Mostmár ha 2 3 napon belül nem tudok lefixálni arra a hétre valamit, akkor offolom az egészet
15/30 anonim válasza:
14 azért mert neked egy darab matched sincs, másnak még lehet.
16/30 anonim válasza:
15 nem ismerek olyan embert akinek matchei lettek volna plane nem tucatnyi talival . Ne bolondozz már
17/30 anonim válasza:
😂😂😂😂 Oké, akkor jobban nézek ki, mint hittem, ennek örülök
18/30 anonim válasza:
Mivel nem vagyok milliomos, igy nem :(
19/30 anonim válasza:
Magyarokkal csak néhány matchem volt mondjuk kb 5-6 egy hónap alatt.
Külföldiek már inkább nyitottabbak.
Az is igaz hogy bemutatkozó szöveget nem írtam, és csak két kép van fent a fejemről.
20/30 anonim válasza:
#19 5-6 az nem kevés, másnak egy év alatt se.. hány eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!