Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tetszenek a (fiúsan) rövid hajú nők, szexuálisan izgatók, Nőként mennyire van sikeretek ilyen hajjal?
Imádom!
Mindenkinek egyéni az ízlése, így nagyjából ugyanannyi esélye van egy nőnek hosszú vagy rövid hajjal.
Érdekes, mert nekem a fiúsan rövid hajú nők és a hosszú hajúak tetszenek. A közepes haj már kevésbé. Természetesen, nem a haj hosszán múlik a vonzódás, a szimpátia!
A rövid hajú, felnyírt tarkójú, vékony - sportos csajok viszont szexuálisan izgatóan hatnak rám. Volt nem egy ilyen stílusú barátnőm. (Akad olyan párom, aki sperma rajongó volt. Nem csak arcára, hanem tarkójára is lehetett lőni. ;-) Izgató különlegesség volt!)
Az összkép a fontos (arcforma, szemek elhelyezkedése, testalkat, kisugárzás stb.), láttam már olyan rövid, tüsi hajú lányt akinek nagyon jól állt (karakteres arc, hatalmas kék szemekkel amit a rövid haj kiemelt), s rengeteg olyan lányt akinek meg borzalmasan :(
A kisfiús kinézet viszont nem áll jól - legalábbis nekem nem tetszik, mivel a nőket szeretem és nem a kisfiúkat.
Nem tetszik.
Nem nőies és öregít is.
Nőként régen nekem is a hosszú haj sztereotípiát nevelték belém. Felnőtten határoztam a rövid haj mellett, nem bántam meg. Különböző fazonok voltak már, a felnyírt tarkó kellemes érzés, sőt, mondhatom, számomra is van izgató hatása. Kezelhetősége nagyon praktikus. Gyorsan mosható, gyorsan szárad, nem lóg bele, nem akad bele, nincs útban mint a hosszú haj. Hátránya, gyakran kell járni fodrászhoz. Férjem nyírja a kamasz fiúnk haját. Korona itthon tartózkodás alatt levágta nekem is. Tökéletes lett! Ezentúl nemigen járok fodrászhoz csak, ha új fazont szeretnék.
Soha nem volt hátrányom ismerkedésnél a rövid hajam miatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!