Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként vanköztetek olyan,aki tapasztalt már a kamaszodó fiától bármilyen szexualis érdeklödest? Nem erkölcsi elemzés érdekel..
Figyelt kérdés
nyilván nem fizikai dologkra gondolok..Hanem pl jobban megbamult,vagy esetleg észrevettél leselkedést stb.Amikor úgymond erösebbek az ösztönök,mint a szabályok2022. jún. 16. 15:29
1/15 anonim válasza:
A nevelt fiam szokott lesni, volt hogy a bugyimat is ellopta és arra verte.
2/15 anonim válasza:
Én négy évig aludtam anyuval.
16 éves voltam először.Mivel apum nem élt velük, az első csak úgy megtörtént.
20 voltam, mikor azt mondta már mindent tudok a nőkről, ha szerelmes vagyok,nem fog hátráltatni.
3/15 A kérdező kommentje:
hat örtenetnek szép,de nem hiszem el,hogy ez a valosagban is megtörtenik
2022. jún. 16. 16:17
4/15 anonim válasza:
Nem én vagyok a #2-es. De minek kérdezel, ha nem nem hiszed, hogy valakivel megtörtét?😯
N
5/15 anonim válasza:
Igen.
Rendszeresen tűnnek el harisnyáim pl.
Sokszor nyitott rám fürdőben "véletlenül"
Ha alsóneműben, vagy bikiniben vagyok, akkor bámul.
Most 16.
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez azért manapság nem olyan ritka dolog. Csak sokan nem mondják, nyilván.
7/15 anonim válasza:
Gyakran tapasztalom ezt, de szerintem teljesen normális, hogy érdeklődik :)
8/15 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb helyen van ilyenre példa.
9/15 anonim válasza:
Egyszerű aki a saját anyjára ráizgul az aberrált. Ha valaki ezt anyaként élvezi szintén aberrált.
10/15 anonim válasza:
Mázlid am kérdező,hogy trollkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!