Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rám mozdulnál így is? Férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám mozdulnál így is? Férfiak, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Van párom , de van egy régi srác ismerősöm aki néha rám ír, kétértelmű megjegyzéseket tesz, pontosan tudja hogy kapcsolatom van . Mindig finoman lepasszolom, nem akarok bunkó lenni vele,meg nyilván az egómnak jól esik ez néha, de ennél tovább sose mennék . Szóval egyedülálló férfi szemében ez rendben van? Vagy van kivételes eset amikor túl erős a vonzalom, emiatt átlépnél egy erkölcsi határt?

2020. nov. 5. 21:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Velem többször előfordult, hogy hülyéskedtünk, kétértelmű dolgokat írtunk egymásnak olyan nővel, akinek egyébként volt kapcsolata, aztán egy idő után több lett belőle.
2020. nov. 5. 21:55
 2/16 anonim ***** válasza:
22%
Tudod te is a választ, ha átléped azt a bizonyos határt akkor ribi vagy hanem akkor nem, ennyi a story. A kivételes esetre is ez vonatkozik, de van gyomrod csald meg, ha meg furdalna a lelki ismeret akkor meg szakíts és élj boldogan azzal akihez vonzódsz!
2020. nov. 5. 21:56
 3/16 anonim ***** válasza:
55%

Van pasi akit nem érdekel hogy a másik kapcsolatban van. Van akit igen. Soha nem hajtottam kapcsolatban levő nőkre, de előfordult párszor hogy felajánlkoztak és nem hagytam ki.

"Italt és nőt soha ne utasíts vissza!" Hobo

2020. nov. 5. 22:03
 4/16 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es , kerlek olvasd el ujra a kérdést, nem erre irányúlt, a férfi nézőpont érdekel, én nem akarom és nem is fogom megcsalni a párom.
2020. nov. 5. 22:05
 5/16 anonim ***** válasza:
csináljátok 3-asban
2020. nov. 5. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján hajlasz a dologra, a csávó épp ezért próbálkozik, és tuti sikere is lesz..
2020. nov. 5. 22:21
 7/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Bocsi félre értettem, de nem mondat azt sem, hogy megcsalnád.

Férfi ként azt mondom, hogy úgy gondolkozik ha vissza ír akkor már van esélye hozzád, ha nem fogsz vissza írni neki nyílván békén fog hagyni. Saját tapasztalatomból kiindúlva 5-ből egy nő ír vissza és úgy gondolom annál a különleges szenélynél van esélyem (persze ez nem mindig így van pl ebben az esetben). De ha pesszimista lennék akkor nem jönne össze semmi. De lehet, hogy az ismerősöd csak gyakorolja rajtad az ˝udvarlást˝, de az a kevésbé esélyes.

2020. nov. 5. 22:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Vannak akik letojják hogy van-e pasid úgyis bepróbálkoznak mindenkinél "hátha" s nem igazán van bennük ezen a téren erkölcsi határ. Főleg ha megérzik hogy te is nyitott lennél a dologra, csak nem tudják eldönteni hogy most csak udvaroltatni akarsz magadnak (mert nem kapod meg otthon mindent amire vágysz) vagy tényleg nyitott vagy rá. Ha azt írta megdugna akkor megdugna akkor is ha van pasid, tiszta sor nem?
2020. nov. 5. 22:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Addig jár a korsó a kútra ...

Dettó ilyen volt nekem is. Elutasított de azért mindig visszaírt. Egyszer aztàn a kapcsolatukban volt valami gubanc és igent mondott. Egy alkalom volt de fergeteges szexet nyomtunk

Minden félrelépés így kezdődik.

2020. nov. 5. 22:54
 10/16 anonim ***** válasza:

Nos, férfiként írom neked, ha tetszenél, és bármilyen csekély esélyt látnék arra hogy megfektesselek, habozás nélkül megtenném. Ez az 'írogatás" lehet egyfajta előszobája valami másnak, ami a megcsalás felé vezethet, hiszen ismerkedünk, dolgokat tudunk meg egymásról, kialakul valamiféle kapcsolat.

Persze csinálhatunk belőle erkölcsi kérdést, de kit is akarunk ezzel becsapni, vagy mire lenne jó ez a kamus önigazolás? Érted mit akarok mondani? Nem érdekelne hogy mibe gyalogolok bele, hiszen ha úgy döntenél hogy lefekszel velem, az a te döntésed lenne, azzal neked kellene elszámolnod. Én nem csinálnék ebből lelkiismereti kérdést.

2020. nov. 5. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!