Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gerjedek be iszonyatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gerjedek be iszonyatosan a vékony alkatú lányokra?

Figyelt kérdés

[link]

Valami hihetetlenül vonzó és gyönyörű ez az alak, szerintem a legvonzóbb a rengeteg "nő tipus" közül

Vékony, sportos, szűk csípő, kicsi mell és az a kerek formás feszes segg te jó isten.. és amikor kinyújtózik akkor meg kifeszül a bordája meg a melle kidomborodik

Ti mit gondoltok? Szebb ez az alkat mint a "telt" nők?

2022. jún. 16. 02:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez abszolút nem tipikus vékony alkatú. Vagy mondjuk úgy, hogy 100 "vékony alkatú" csajból maximum 1-nek 2-nek van ilyen teste.
2022. jún. 16. 06:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Csak te.
2022. jún. 16. 06:48
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem is vèkony
2022. jún. 16. 07:16
 14/22 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem csak te, de én pl a vézna csajokat is szeretem.
2022. jún. 16. 07:33
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, de nektek ez mi ha nem vékony? Azért mert foglalkozik a testével és izmos akkor már nem is vékony vagy mi? A vékony nem feltétlen egyenlő azzal hogy valaki elől deszka hátul léc.
2022. jún. 16. 08:46
 16/22 anonim ***** válasza:
33%

Tényleg keveritek a vékony és a sovány szót. Vékony.

Nőkéntazt mondom, hogy 10/10.

2022. jún. 16. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
Ez a fotón nem annyira vékony szerintem.
2022. jún. 16. 13:12
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem még az ettől vékonyabb is tetszik, tipikusan sokaknak "deszka" (engem egy olyan alakkal már hatalmas előnnyel indul valaki), de a képen látható csaj nem iszonyatosan vékony és nem sovány. Szimplán vékony, ha valamivel jellemezni akarnám. Ettől független ez az alak is igencsak 10 közeli érték egy 10-es skálán, nekem bejön, szép.

Most naphosszakat vitatkozhatnánk, hogy mi a szebb, felesleges. Nekem például a telt alak egyáltalán nem tetszik, ezellen bárki akárhogy érvel, nem fog változni. Nyugodt lehetsz, nem csak te gerjedsz rájuk, a sor igencsak nagy, ahova beállhatsz.

2022. jún. 16. 13:15
 19/22 anonim ***** válasza:
30%
Szèp alakja van, normál alkatú amúgy. De nincs semmi melle, az meg gáz annak, aki nem gebe.
2022. jún. 16. 15:46
 20/22 anonim ***** válasza:
En is imadom oket :)
2022. jún. 17. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!