Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gerjedek be iszonyatosan a vékony alkatú lányokra?
Valami hihetetlenül vonzó és gyönyörű ez az alak, szerintem a legvonzóbb a rengeteg "nő tipus" közül
Vékony, sportos, szűk csípő, kicsi mell és az a kerek formás feszes segg te jó isten.. és amikor kinyújtózik akkor meg kifeszül a bordája meg a melle kidomborodik
Ti mit gondoltok? Szebb ez az alkat mint a "telt" nők?
Tényleg keveritek a vékony és a sovány szót. Vékony.
Nőkéntazt mondom, hogy 10/10.
Nekem még az ettől vékonyabb is tetszik, tipikusan sokaknak "deszka" (engem egy olyan alakkal már hatalmas előnnyel indul valaki), de a képen látható csaj nem iszonyatosan vékony és nem sovány. Szimplán vékony, ha valamivel jellemezni akarnám. Ettől független ez az alak is igencsak 10 közeli érték egy 10-es skálán, nekem bejön, szép.
Most naphosszakat vitatkozhatnánk, hogy mi a szebb, felesleges. Nekem például a telt alak egyáltalán nem tetszik, ezellen bárki akárhogy érvel, nem fog változni. Nyugodt lehetsz, nem csak te gerjedsz rájuk, a sor igencsak nagy, ahova beállhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!