Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gerjedek be iszonyatosan a vékony alkatú lányokra?
Valami hihetetlenül vonzó és gyönyörű ez az alak, szerintem a legvonzóbb a rengeteg "nő tipus" közül
Vékony, sportos, szűk csípő, kicsi mell és az a kerek formás feszes segg te jó isten.. és amikor kinyújtózik akkor meg kifeszül a bordája meg a melle kidomborodik
Ti mit gondoltok? Szebb ez az alkat mint a "telt" nők?
Ő neked miért vékony lány?
A képen látható nő kifejezetten nőies idomokkal rendelkezik, csak sportol, valószínűleg táncos!
Utolso
Azok nekem se. A kicsi mell az szuper, de ha nincs segge akkor az felejtos
Szerintem ő és a hozzá hasonló csajok izmosak és zsírosak, de nem vékonyak semmiképp.
A vékonyakon nem igazán van izom, se zsír és vagy 40 kilósak átlag.
Ettől eltekintve szerintem a vékonyak közt, az izmosak közt, a husosak közt is van szép és átlagos ésncsúnya is.
Azt hiszem a szépség nem mell és fenék és hasonló mérhető dolgok kérdése.
Függ az adott nő önbizalmától, nőiességétől, jellemétől, stílusától stb. De függ a befogadó fél előéletétől, mint hogy kivel volt jó neki, kibe volt először szerelmes, ki csókolta meg elsőnek stb.
Persze van pasi aki az egészből annyit fog fel hogy szereti a nagy melleket, vagy a kicsiket, de csak a nagy melltől nem lesz szép senki, vagy csúnya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!