Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, miert nincsenek normalis lanyok Tinderen? Csak en erzem igy?
Hát figyelj én kb olyan top 15-20% vagyok külsőre(nyugi mellette mindenféle bőr, emésztési, keringési problémám van), és nekem elég sok sikerem volt. Volt hogy egyszerre 10+ lánnyal beszélgettem rendszeresen, volt lány aki rámírt hogy "tudom gáz így letámadni, de nagyon az esetem vagy" stb., vele már első talin lefeküdtünk. Volt aki azt írta kis beszélgetés után: "szerintem kamuprofil vagy -Miért? -mert túl tökéletesnek tűnsz, helyes, értelmes és humoros vagy. Fogadok titokban gyereked van." 😆 Voltak akikkel órákat beszéltem telefonon. Csomóan küldtek fehérneműs képet(és itt csak a bizonyítottan nem kamuprofilokra gondolok, akikkel videochateltem és/vagy taliztam is), illetve akikkel lefeküdtem ők nudeokat is.
22F
Amennyire én tudom az arányok itt is 80 - 20; magyarán a nők 80% hajlandó randiig/szexig/párkapcsolatig eljutni a férfiak 20%-val tinderen.
Valószínűleg te is a maradék 80% férfiban vagy (mint én is) lásd még az incel mozgalom kialakulásának okait...
Ugyanakkor meg kell jegyezzem hogy földrajzilag elég nagy az eltérés mert amíg Magyarországon vagy Nyugat Európában szinte alig volt match-em, addig Ázsiában, Belaruszban vagy Ukrajnában (évekkel ezelöttről van szó) szinte minden második match volt. Szóval vannak országok ahol a nőknek az átlagos külső, átlagos anyagi háttér, normális kulturált viselkedés még simán nyerő. Magyarország (a magyar nőkkel együtt) nem ez a hely.
#13: erdekes a Pareto-elv kiterjesztese erre jelensegre is, de van benne valami! :D
Az meg vegkepp, hogy ez regionkent valtozo ugyanarra a szemelyre, hogy milyen aranyu match-ei vannak! :O
Na, epp ezert irtam ki ezt a kerdest, hogy ilyen otletelesek induljanak meg. Ha ismerjuk az okokat, akkor tudjuk min kell valtoztatni a siker elerese erdekeben. :)
#15 nem akarok idegen tollakkal ékeskedni :) én is nemrég hallottam egy beszélgetést a témában onnan ugrott be: https://www.youtube.com/watch?v=mlnq6yI4F-A&t=1253s
De hogy régiónként óriási az eltérés az biztos!
Én arra a konklúzióra jutottam, hogy megpróbálhatok felvergődni a felső 20%-ba de évek kérdése és elég kétes hogy egyáltalán sikerül-e. Repülőjegyet venni valahogy még mindig egyszerűbb...
Ettől még persze nem lehet megspórolni a munkát, hogy igényesen nézz ki, viselkedni tudj társaságban és legyen egy átlag normális állásod.
Én fél éve vagyok tinderen. Senki sem szól hozzám :D
Najó volt már kb 10 jelölésem érdektelen nőktől, akik végignyomkodják a szivekkel kétnaponta, aztán helló.
Normálisan 2 szót nem tudok beszélni senkivel.
Biztos megint én vagyok a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!