Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinderen miért nincsenek roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért nincsenek roma csajok?

Figyelt kérdés

Szerintem az összes roma csajt jobbra húznám, nagyon szívesen elmennék randira egy roma lánnyal. Hát még ha szex is lenne, de nekem egyáltalán nem dob fel ilyen lányokat a tinder, pedig szinte minden nap felmegyek.

Valamiért nem kedvelik ezt az appot, vagy mi lehet az oka?

2021. aug. 18. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Oszinten megmondom, hogy a roma lanyok 2 reszre oszlanak: az olahcigany lanyok akik nagyon nagy tartasuak, szigoru szulokkel! Nem igazan ismerkednek ilyen applikacion. A masik resze pedig inkabb a rosszlanyokon van fent a rosszabb veruek🥶

21 L

2021. aug. 18. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem kell nekik az intenetre támaszkodva párt keresni.
2021. aug. 18. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
12 evesen már eladták az összeset
2021. aug. 19. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az oláhcigány lányok nagy tartásúak? Ez valami vicc akart lenni ugye😂 Én cigány vagyok, de nem oláhcigány. De az oláhcigányoknak van a legrosszabb vére, már 16 évesen férjhez mennek meg már azelőtt nyomatják csak a másik lyukba még csak orál, aztán előadják, hogy szüzek.

Az oláhcigányok csak a külvilág felé tisztességesek.

2021. aug. 19. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg megy az orál*
2021. aug. 19. 01:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Romáknak nem kell tinder, hogy pasit találjanak.
2021. aug. 19. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert ők badoon vannak
2021. aug. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!