Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen nincsenek MILF-ek?
Értsd meg, hogy ahhoz hogy feldobja őket neked, ahhoz a MILF-nél is az kell legyen beállítva, hogy ő is látni akar olyan korúakat, mint te.
Pl egy nő 35 éves és be van neki állítva, hogy 35-50, akkor nem csak neki fog feldobni 35-50-es férfiakat, de ŐT IS CSAK 35-50-ES FÉRFIAKNAK DOBJA FEL.
Biztos vannak, de nem hinném,hogy egy negyvenes nőnek a Tinder a legalkalmasabb a párkeresésre. Esetleg alkalmi kapcsolatra.
Ha visszanézel a kérdéseknél találsz pont egy negyvenes nőt aki arra panaszkodott,hogy csalódott a Tinderben.
De ahogy írják is: ha Te huszonéves vagy, a negyvenes nő nem biztos,hogy a Te korosztályodban keresgél.
Ahogy az első írta. 30 + évesen nem rakok be 30 alatti pasikat...
Sorry :D
Jah ezt nem tudtam, hogy csak akkor dob össze, ha ő neki is úgy van beállítva a kor.
Köszönöm a válaszokat! :D
Igen, előző, én is ezt tapasztalom. Negyvenes nő vagyok, és annak ellenére,hogy nem keresek se párt se szexpartnert, folyamatosan megtalálnak a huszonéves pasik. Hiába van kiírva a közösségi oldalon is,hogy kapcsolatban állok, nincs kinn provokáló profilképem, mégis..
De akár itt, az oldalon is. És bármit írok, bárhogy korrekten válaszolok, nyomulnak.
Persze...tisztelet a kivételnek.
Nem vagyok korkülönbséges kapcsolat ellenes, sem párti,de valahogy nagyon elharapózott az a hit,hogy az érett nők csak a fiatalságuk miatt hajlandók bármire egy fiatal sráccal.
Ez nagy átlagban nincs így.
6-os
Milliárdos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!