Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincsenek mélyen ülő szemeid, Tinderen nem fogsz kapni egy likeot sem?
Figyelt kérdés
Mármint erre buknak a nők?2022. jún. 7. 22:53
1/8 anonim válasza:
Azt nem tudom milyen, de valóban jól kell kinézned, hogy találj online datingen bárkit is.
2/8 A kérdező kommentje:
Átlag csajtól egy like nem jön. Csak túlsúlyosaktól. Eszméletlen mennyire nem tudják belőni a saját szintjüket a mai nők.
2022. jún. 7. 22:59
3/8 anonim válasza:
Kidülledő szemeid vannak? Pajzsmirigy probléma lehet a háttérben, menj orvoshoz
4/8 A kérdező kommentje:
3
Vérkép rendben volt mindig is.
2022. jún. 7. 23:16
5/8 anonim válasza:
A pajzsmirigybaj nem derül ki vérképből. TSH, T3, T4, TRAK, anti-TPO kell.
Amúgy épp most néztem fel egy kamu csajprofillal. Vicces, hogy 2 napja akarom megviccelni a haverom, de még nem találtam meg, pedig szűk, 30-31 éves kor ranget adtam meg. Ezzel szemben az igazi profilommal fél óra alatt átpörgettem az összes 22-35 éves nőt...
Viccnek indult, de az életről is lehozott.
34F
6/8 anonim válasza:
Ha csík szemed lenne, akkor arra fognád a sikertelenséged!
8/8 A kérdező kommentje:
6
Miért tán az én hibám a sikertelenségem?
2022. jún. 8. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!