Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tudok olyan nehezen elmenni maszti közben?
Figyelt kérdés
Mostanában annyira nehezen jön össze. Borzasztóan kell koncentrálnom, hogy sikerüljön és hosszú ideig is tart. Az elején nem is érzek semmit miközben simogatom magam olyan 5 perc után kezdek el érezni nagyon enyhe ingereket. Csak a csiklóm szoktam izgatni, mivel szűz vagyok. Régen nem volt ilyen problémám.2022. jún. 14. 17:50
1/3 anonim válasza:
Mert rágörcsölsz a helyett, hogy élveznéd. Meg innen mi a távolból nem tudjuk, hogy stressz, gondok stb. mi jár a fejedben ami gátolja az ellazulást. Nem koncentrálni kell, hanem ellazulni - a többit tudni fogja a tested.
2/3 anonim válasza:
Fel vagy izgulva, amikor csinálod?
Van esetleg bármi félszed, hogy rádnyitnak, vagy hasonló?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyébként. Minimális szinten van bennem igen, hogy bejön valaki épp a szobába.
Érettségi szóbeli előtt állok szerintem amiatt lehet. Mostanában nem fogom csinálni szerintem annyira borzasztó volt utoljára. Köszi a válaszokat. :)
2022. jún. 14. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!