Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben nehezen, vagy már egyáltalán nem tudok elmenni. Merevedéssel egyáltalán nincs gondom, mi lehet a baj?
A párommal mind a ketten szeretjük a hosszú, finom előjátékot. Ilyenkor annyira "begerjedünk", hogy Ő többször el is megy ez idő alatt (ujjak, orál, makkal dörzsi stb.) - ezt egyébként én is meg tudnám tenni, csak átállítom az agyamat, mert számomra sokkal kellemesebb az Ő kielégülése, és fotonosabb "oda vezető út", mint egy pár másodperces durranás.
Igen ám, de ekkor annyira megfogom magam fejben, hogy amikor a konkrét behatolásra kerül a sor, egyszerűen képtelen vagyok orgazmusig jutni. Végig tökéletesen merev vagyok, de annyira érzéketlenné válok, hogy nem megy. Ez sajnos az utóbbi időben sajnos a páromat is elkezdte frusztrálni, hiába mondom neki, hogy nem az Ő hibája. Aktus után egyébként nagyon igyekszik máshogyan is kedvemre tenni, de az sem segít már ilyenkor. Már előre félve áll neki, kérdezvén "már megint "az" van?"
Az egyetlen eset, amikor a csúcsra tudok jutni, ha az elején, azonnal, és nem fogom vissza magam. Viszont ebben az esetben meg a további se neki, se nekem nem olyan izgató.
Nálatok hogy működik ez, mi lehet a baj nálam? Hogy tudnám ezt a helyzetet jobban kontrollálni? Mit tanácsolnátok, ami esetleg nem jutott még eszünkbe?
Több körös szeretkezésekre sajnos nagyon ritkán adódik lehetőségünk, időnk.
Mind a ketten 30 körüliek vagyunk, 5 éve együtt.
Köszönöm!
1-es, elképzelhető, bár vagyunk olyan szerencsések, hogy mind a kettőnket ugyanaz izgat. Mármint persze, a két külön oldalról :D
2-es, hát, számunkra sajnos az órákon át tartó "reszelés" nem opció. Mindketten inkább a rövidebb, de annál hevesebb, változatosabb, úm. "technikásabb" együttléteket preferáljuk - mert ugyan nagyon szereti a párom is ezt a részét, de hüvely-általi orgazmusa nincs. Szóval ez inkább a léleknek, és "csak" nekem kell. :)
Annyira rá koncentrálsz, hogy saját magadat elfelejted. Igen, ez így nem jó. Ebbe a hibába én is sokszor beleesek, bár nálam utána megy a kielégülés; csak az oda vezető út sokkal inkább róla szól, mint rólam.
Miért nem csináltok egy fordított napot? Te nem csinálsz semmit neki, csak ő kényeztet. Persze, ha saját élvezetedre szertnéd, hozzá nyúlhatsz, de csak magadra koncentrálj. Önző módon. Tudom, nehéz "fogadó" félnek lenni, lehet többször kell ezt eljátszani, míg teljesen el tudod engedni magad.
4-es, nem rossz ötlet, bár annyira megszoktuk ezt a figurát, és olyan jól működött idáig, hogy egyenesen furcsa lenne, ha egyszer ő irányítana, és intézne el. Mindenesetre megfogadjuk, köszi :)
2-es, 5-ös, szerintem megértettük egymást. Világos, mire gondolsz, csupán annyit írtam, hogy nálunk ez nem pálya. Egyszerűen elunjuk. Ugyanaz, mint nálad, csak nekünk 10-15-max20 perc untig elég szokott lenni mindenre. De persze, ahány ház, annyi szokás - és köszi, hogy megosztottad! :)
Hát akkor nem. Mondjuk nekem a párom is olyan hogy hamar elelevez párszor és már legtöbbször nem is kívánja igy nem baj ha nem bírom sokáig. :)
De azért jó lenne a bírnám.
Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!