Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen érzés mikor van merevedés, de nem tudtok elmenni? Másik, van orgazmus nehezen, de sperma nélkül? Érzésre mennyivel másabb mint a "normál" orgazmus?
Mikor nem tudtok elélvezni olyankor egyáltalán nem is élvezitek a menetet?
Mennyivel másabb érzés a normál orgazmustól az mikor van orgazmus de nincs sperma?
Ilyen, hogy merevedés van mint állat, de nem tudsz elélvezni, ilyen sztem nem létezik. Hacsak nem valami tiltott szert fogyasztott az illető...
Én szeretem ha "állok" majdnem egész nap, és kanosan vágyakozom a párom után, mert ez valahol kellemes érzés :)))
De megfelelő stimuláció hatására élvezek.
"Ilyen, hogy merevedés van mint állat, de nem tudsz elélvezni, ilyen sztem nem létezik."
Dehogy nincs..
Többedik menetnél, igen van ilyen hogy szárazon élvezel el.
És többedik menetnél van olyan, hogy dugás közben nem tudsz elélvezni esetleg, csak kézzel vagy szájjal... de ennyi menetet inkább már nem vállalok mert nem olyan kellemes.
Azt szeretem, amikor olyan kemény, hogy nyársalok vele <3 :)))
Tudom, hogy van ilyen. Mármint száraz orgazmus. Az a kérdés, hogy mennyivel másabb érzés mint a normál orgazmus.
Azt is tudom, hogy van, hogy nem tudtok elélvezni. Azt kérdezem, hogy ilyenkor azért magát a menetet élvezitek, vagy kizárólag csak a nő miatt dugjátok már? Vagy úgy összességében, van merevedés, de elmenni nem tudtok. Mitől van merevedés ha már nem tudtok elélvezni? Vagy miért nem tudtok elélvezni ha egyszer akarjátok, hisz van merevedés?
4-es vagyok: Igazából én senki kedvéért sem teszem meg. Legyen elég annyi amíg nekem is jólesik. Nekem már nem túl jó a sokadik menet, nem is élvezem annyira...kellemes, de már érzed, hogy elfárad az a szerved ott lent. Fáradtság jelenik meg...
Felesleges erőltetni, már nem is vagyok olyan kemény és nagy akkor stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!