Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen érzés mikor van merevedés, de nem tudtok elmenni? Másik, van orgazmus nehezen, de sperma nélkül? Érzésre mennyivel másabb mint a "normál" orgazmus?
Mikor nem tudtok elélvezni olyankor egyáltalán nem is élvezitek a menetet?
Mennyivel másabb érzés a normál orgazmustól az mikor van orgazmus de nincs sperma?
Óóó bárcsak lenne ilyen problémám. Én 3 perc után elélvezek bármikor, bárkivel...
Illetve mégiscsak elő tudom ezt idézni: mikor elélvezek, és azonnal megpróbálom folytatni (ez maszturbálásnál). Olyankor van egy olyan 8-10 perc, amikor felszabadultan tudom verni, és úgy érzem, el se tudnék élvezni akarva sem. Nekem ez qrva jó érzés, mert ahhoz vagyok szokva, hogy mindig vissza kell tartsam. És aztán jön egy pont, amin átlendülök, és olyankor érzem hogy mindjárt jön, na az euforikus, a második orgazmus emiatt jellemzően sokkal erősebb. Szárazon sosem élvezek, pár csepp valami mindig jön. De ezt csak maszturbálva tudom, lánnyal még nem sikerült, mert első elélvezés után alig van merevedésem, nem elég behatolásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!