Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elmenni vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni vagy nagyon nehezen?

Figyelt kérdés

Van hogy hiába szexelünk barátnőmmel nem tudok elmenni van hogy tök okés minden meg van hogy hamar elmegyek de van hogy nem tudok

És rosszul érzi magát emiatt mert azt hiszi vele van valami baj miközbe semmi baj nincs vele

Eleinte ez még előny volt mint hátrány hogy sokáig bírom de most már inkább baj van belőle és nem akarom hogy megromoljon emiatt a kapcsolatunk

Köszönöm a válaszokat

2020. okt. 14. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Velem elmèsz.

Írj. aranykagyló a nevem. V@rom leveled

2020. okt. 14. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Hasonlókèpp vagyok én is ès több stimulácio kell vagyis a vadabb hevesebb szextől tudok csak elmenni!
2020. okt. 14. 08:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam gyógyszerek miatt volt ilyen, vagy lelki problémák miatt.
2020. okt. 14. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Verd ki mikor már meguntátok, és mindenki happy.
2020. okt. 14. 09:30
 5/7 kombika ***** válasza:
13%
ott valami nagy gond lehet ha egy férfi nem tud elmenni miközben áll a szerszám és együtt van a nővel..
2020. okt. 14. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Fantáziálj közben valamiről.
2020. okt. 14. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is nehezen mentem el világ életemben, és nem is tudok minden pózban. De így legalább sokáig bírom.
2020. okt. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!