Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Urak! Ti elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Kedves Urak! Ti elfogadjátok a nőtől kifogásként, hogy van gyerek és azért nem lehet sűrűn szexelni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben úgy vannak a nők, hogy a körülményekre hivatkoznak, a körülmények vezérlik az életüket és nem ők a körülményeket. Sok esetben a klasszikus verzió van: szex este, lánmpa leolt, ágyban, természetesen gyerek alvása után. Na most mivel a hölgyek jelentős többsége sodródik a körülményekkel, ez is egyre ritkábban asatik meg. Kevés, nagyon kevés szerintem az a nő, aki nappal is vevő rá, egy gyors fürdőszobai numerára, miközben a gyerek(ek) a szobában/udvaron játszanak.... Urak, Ti hogy élitek meg?
2022. jún. 13. 17:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan mitől?

5 nő esetén is az csak 25 perc 🤣

2022. jún. 13. 21:07
 32/35 anonim ***** válasza:
33%

Én ezt nem értem, mi ez hogy csak este lehet szexelni? Valaki magyarázza már el nekem!!!

Mi a feleségemmel régen is sokszor csináltuk napközben meg este is, mióta gyerek van, azóta inkább nappal csináljuk! Alszik délután vagy átvisszük nagyszülőkhöz, stb. Este már mindketten fáradtak vagyunk

2022. jún. 13. 22:35
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak este lehet.

De a többség nappal dolgozik, a gyerek nem mindenkinél alszik, és a többségnél nem ugrik a nagyszülő, mert ők épp szexelni akarnak.

Főleg hova viszik át, akiknek több órára laknak, vagy nincsenek.

Mi megoldjuk délelőtt is, mert sokszor vagyunk otthon, mikor a gyerekek óvodában/iskolában vannak.

De tudom, hogy sokaknál ez nem kivitelezhető.

2022. jún. 13. 22:49
 34/35 anonim ***** válasza:
50%
Senki nem mondta hogy csak este. De mindig az adott családot kell nézni. Nálunk pl a munkabeosztás + nagyszülők hiánya miatt csak este van lehetőségünk. Ilyen is van, inkább az a kérdés ez miért meglepő valakinek?
2022. jún. 13. 22:51
 35/35 anonim ***** válasza:
33%

Hétvégén is dolgoztok? Vagy mi? Minek vállal gyereket aki nonstop dolgozik?

A gyerek miért nem alszik 1-2 órát délután? Kell neki.. Ha meg már nagyobb, akkor menjen le focizni a többiekkel, addig lehet kekszelni

2022. jún. 17. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!