Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Urak! Ti elfogadjátok a nőtől kifogásként, hogy van gyerek és azért nem lehet sűrűn szexelni?
Ugyan mitől?
5 nő esetén is az csak 25 perc 🤣
Én ezt nem értem, mi ez hogy csak este lehet szexelni? Valaki magyarázza már el nekem!!!
Mi a feleségemmel régen is sokszor csináltuk napközben meg este is, mióta gyerek van, azóta inkább nappal csináljuk! Alszik délután vagy átvisszük nagyszülőkhöz, stb. Este már mindketten fáradtak vagyunk
Nem csak este lehet.
De a többség nappal dolgozik, a gyerek nem mindenkinél alszik, és a többségnél nem ugrik a nagyszülő, mert ők épp szexelni akarnak.
Főleg hova viszik át, akiknek több órára laknak, vagy nincsenek.
Mi megoldjuk délelőtt is, mert sokszor vagyunk otthon, mikor a gyerekek óvodában/iskolában vannak.
De tudom, hogy sokaknál ez nem kivitelezhető.
Hétvégén is dolgoztok? Vagy mi? Minek vállal gyereket aki nonstop dolgozik?
A gyerek miért nem alszik 1-2 órát délután? Kell neki.. Ha meg már nagyobb, akkor menjen le focizni a többiekkel, addig lehet kekszelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!