Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Urak! Ti elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Kedves Urak! Ti elfogadjátok a nőtől kifogásként, hogy van gyerek és azért nem lehet sűrűn szexelni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben úgy vannak a nők, hogy a körülményekre hivatkoznak, a körülmények vezérlik az életüket és nem ők a körülményeket. Sok esetben a klasszikus verzió van: szex este, lánmpa leolt, ágyban, természetesen gyerek alvása után. Na most mivel a hölgyek jelentős többsége sodródik a körülményekkel, ez is egyre ritkábban asatik meg. Kevés, nagyon kevés szerintem az a nő, aki nappal is vevő rá, egy gyors fürdőszobai numerára, miközben a gyerek(ek) a szobában/udvaron játszanak.... Urak, Ti hogy élitek meg?
2022. jún. 13. 17:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Épp ezt akartam írni én is, meg páran már írták, de erre a drága kérdező szart se reagál.

Nagyon remélem, hogy a #3as kommentjét viccnek szánta, bár még annak is szar...

2022. jún. 13. 18:44
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Valahol szomorú ha valakinek a szex kizárólag eü ürítési célt szolgál. Mi azért több időt szánunk rá, és igen, alkalmazkodni kell akinek családja van. Nem lehet mindig minden igényt azonnal kielégíteni, nem állatok vagyunk.
2022. jún. 13. 18:51
 23/35 A kérdező kommentje:
21! Nem, nem igazán reagálok ezekre, hiszen senkit nem akarok meggyőzni az én állásomról, illetve engem sem kell meggyőzni. Neki/Nektek ez a szokásotok, és én pont erre vagyok kíváncsi, kinek mi.... nem pedig vitát nyitni szándékozom! Szóval nem igazán reagálok, csak max akivel nagyon egyet tudok érteni, a többit pedig csak szimplán elfogadom.
2022. jún. 13. 18:53
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Azèrt akkor is ott van az a tény, hogy a nők 70-80%-ának nincs hüvelyi orgazmusa.

Innentől nem àrtana àtgondolni az egészet újra.

2022. jún. 13. 19:00
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az előjáték nem 2 perc, így persze hogy 90%ban este tudunk dugni. Én meg 1nél több menetet nem bírok, tehát ha napközben 2 perc alatt elsülök a gyors lopott numerában, akkor az esti mókának annyi. Nem mindenki bír több menetet és a női félnek is vannak igényei.
2022. jún. 13. 19:06
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
3. Akkor miért nincs nője csomó férfinak? Hol a 4-5 nőm???
2022. jún. 13. 19:52
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Kettes! Tudod, egy pasinak sokkal több lehetősége van. Sokkal több a nő, mint férfi. 1 férfira 4-5 nő jut, bármikor talál, aki keres."

Hol élsz te?

2022. jún. 13. 20:46
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Minden arról szól, hogy férfitöbblet van, itt is egy csomó pasas sír, hogy nem jut nő, mert kevés van.

De még hivatalos statisztikák is ezt támasztják alá.

Szóval a kérdező nem tudom, melyik bolygón él.

2022. jún. 13. 20:54
 29/35 A kérdező kommentje:
Szerintem valamit über szarul csináltok akkor :D
2022. jún. 13. 20:55
 30/35 anonim ***** válasza:
90%
Igaz, minden csaj vágya egy 5 perces, béna fószer, akinél ráadásként kötelező naponta bepucsítani arra az 5 percre, mint írtad egy másik kérdésed alatt. De te pacek vagy, meg minden az a lényeg. A nők álma. Csak tudnám akkor miért foglalkozol más családos ember szexuális életével. Elég feladat neked azt a 4-5 nőt kielégíteni, ha nem rohadt még le a farkad.
2022. jún. 13. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!