Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Justdoit60 kérdése:
Kedves Urak! Ti elfogadjátok a nőtől kifogásként, hogy van gyerek és azért nem lehet sűrűn szexelni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben úgy vannak a nők, hogy a körülményekre hivatkoznak, a körülmények vezérlik az életüket és nem ők a körülményeket. Sok esetben a klasszikus verzió van: szex este, lánmpa leolt, ágyban, természetesen gyerek alvása után. Na most mivel a hölgyek jelentős többsége sodródik a körülményekkel, ez is egyre ritkábban asatik meg. Kevés, nagyon kevés szerintem az a nő, aki nappal is vevő rá, egy gyors fürdőszobai numerára, miközben a gyerek(ek) a szobában/udvaron játszanak.... Urak, Ti hogy élitek meg?2022. jún. 13. 17:44
21/35 anonim válasza:
Épp ezt akartam írni én is, meg páran már írták, de erre a drága kérdező szart se reagál.
Nagyon remélem, hogy a #3as kommentjét viccnek szánta, bár még annak is szar...
22/35 anonim válasza:
Valahol szomorú ha valakinek a szex kizárólag eü ürítési célt szolgál. Mi azért több időt szánunk rá, és igen, alkalmazkodni kell akinek családja van. Nem lehet mindig minden igényt azonnal kielégíteni, nem állatok vagyunk.
23/35 A kérdező kommentje:
21! Nem, nem igazán reagálok ezekre, hiszen senkit nem akarok meggyőzni az én állásomról, illetve engem sem kell meggyőzni. Neki/Nektek ez a szokásotok, és én pont erre vagyok kíváncsi, kinek mi.... nem pedig vitát nyitni szándékozom! Szóval nem igazán reagálok, csak max akivel nagyon egyet tudok érteni, a többit pedig csak szimplán elfogadom.
2022. jún. 13. 18:53
24/35 anonim válasza:
Azèrt akkor is ott van az a tény, hogy a nők 70-80%-ának nincs hüvelyi orgazmusa.
Innentől nem àrtana àtgondolni az egészet újra.
25/35 anonim válasza:
Mivel az előjáték nem 2 perc, így persze hogy 90%ban este tudunk dugni. Én meg 1nél több menetet nem bírok, tehát ha napközben 2 perc alatt elsülök a gyors lopott numerában, akkor az esti mókának annyi. Nem mindenki bír több menetet és a női félnek is vannak igényei.
26/35 anonim válasza:
3. Akkor miért nincs nője csomó férfinak? Hol a 4-5 nőm???
27/35 anonim válasza:
Kettes! Tudod, egy pasinak sokkal több lehetősége van. Sokkal több a nő, mint férfi. 1 férfira 4-5 nő jut, bármikor talál, aki keres."
Hol élsz te?
28/35 anonim válasza:
Minden arról szól, hogy férfitöbblet van, itt is egy csomó pasas sír, hogy nem jut nő, mert kevés van.
De még hivatalos statisztikák is ezt támasztják alá.
Szóval a kérdező nem tudom, melyik bolygón él.
29/35 A kérdező kommentje:
Szerintem valamit über szarul csináltok akkor :D
2022. jún. 13. 20:55
30/35 anonim válasza:
Igaz, minden csaj vágya egy 5 perces, béna fószer, akinél ráadásként kötelező naponta bepucsítani arra az 5 percre, mint írtad egy másik kérdésed alatt. De te pacek vagy, meg minden az a lényeg. A nők álma. Csak tudnám akkor miért foglalkozol más családos ember szexuális életével. Elég feladat neked azt a 4-5 nőt kielégíteni, ha nem rohadt még le a farkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!