Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Justdoit60 kérdése:
Kedves Urak! Ti elfogadjátok a nőtől kifogásként, hogy
van gyerek és azért nem lehet sűrűn szexelni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben úgy vannak a nők, hogy a körülményekre hivatkoznak, a körülmények vezérlik az életüket és nem ők a körülményeket. Sok esetben a klasszikus verzió van: szex este, lánmpa leolt, ágyban, természetesen gyerek alvása után. Na most mivel a hölgyek jelentős többsége sodródik a körülményekkel, ez is egyre ritkábban asatik meg. Kevés, nagyon kevés szerintem az a nő, aki nappal is vevő rá, egy gyors fürdőszobai numerára, miközben a gyerek(ek) a szobában/udvaron játszanak.... Urak, Ti hogy élitek meg?
2022. jún. 13. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Elfogadom és alkalmazkodom a "körülményekhez"
Nem tudom elfogadni. Attól, hogy a nőnek csökkent a libidója, nekem még nem
Belefáradtam, inkább csinálom naponta magamnak
Félre járok olyan nőhöz, aki segít a szükségleteimen
Gyerek után nekem is csökkent a libidóm, szóval szerintem ez így tök jó
Egy nő, aki éppen gyerekeket nevel, esetleg mellette dolgozik, háztartást vezet, maximális teljesítményen pörög. Mindent meg lehet beszélni, és mindent meg lehet oldani. De hogy én a saját farkam után rohanva kényszerítsem a párom, akkora önzés, ami tán el se fér a bolygón. Ha a férfi nem megértő ilyen esetekben, akkor az nem is igazán férfi. Csak egy nagy nulla, farokkal.
2022. jún. 13. 17:47
2/35 anonim válasza:
Nem, mondjuk nem is kell gyerekes nő. Örülj inkább ha találsz valakit. Ne te szabj szabályokat.
2022. jún. 13. 17:49
3/35 A kérdező kommentje:
Kettes! Tudod, egy pasinak sokkal több lehetősége van. Sokkal több a nő, mint férfi. 1 férfira 4-5 nő jut, bármikor talál, aki keres.
2022. jún. 13. 17:50
4/35 anonim válasza:
5 perces numera alatt tuti nem élvezne el a feleségem. Olykor-olykor azt mondom okés, de szerintem jobb nyugodtabb körülmények mellett és akkor ő is el tud lazulni. Engem is idegesít ha ébren van a gyerek. Ez amugy téged miért frusztrál ennyire hogy több kérdést is ki kellett írj? Nincs aki szexszeljen veled egy gyors 5 perceset?
2022. jún. 13. 17:53
5/35 anonim válasza:
A nappali alvásidő és a home office remek kombináció, nálunk nem okoz gondot, ha nappal van. Mondjuk éjjel sem ritkultak az alkalmak, csak meg kell várni, amíg a gyerekek elalszanak.
2022. jún. 13. 17:54
6/35 anonim válasza:
Mi is nappali alvásidőben szoktunk vagy este. Meg lehet oldani.
2022. jún. 13. 17:55
7/35 A kérdező kommentje:
6-os, szerintem is mindent meglehet, bár a legtöbb nő felháborodik, hogy nem mindenható ő, hogy ő alakítsa a körülményeket és ne fordítva....
2022. jún. 13. 17:57
8/35 anonim válasza:
Én azt nem értem, akik tudatosan vállalnak gyereket, hogy nem készülnek erre, hogy már nem tudnak akkor szexszelni, azonnal és mindig, mikor akarnak?
Ez nem is lehetne kérdés hogy elfogadja-e vagy sem, evidens.
Neked lehet felállt a f*szod, de a gyereked meg üvölt, mert beteg, fáj a hasa, fosik, jön a foga akármi. Akkor majd be lesz pótolva a szex. Ha nem lesz bepótolva se, na akkor lehet majd kétségbeesni.
2022. jún. 13. 18:00
9/35 anonim válasza:
6os vagyok. Igen meg lehet oldani ha alszik. Viszont valóban lehet olyan körülmény mikor éppen nem. Akkor ahogy írta más is be kell pótolni később.
2022. jún. 13. 18:02
10/35 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen kifogás, ha dugni akarok akkor dugás van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!