Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Urak! Ti elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Kedves Urak! Ti elfogadjátok a nőtől kifogásként, hogy van gyerek és azért nem lehet sűrűn szexelni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben úgy vannak a nők, hogy a körülményekre hivatkoznak, a körülmények vezérlik az életüket és nem ők a körülményeket. Sok esetben a klasszikus verzió van: szex este, lánmpa leolt, ágyban, természetesen gyerek alvása után. Na most mivel a hölgyek jelentős többsége sodródik a körülményekkel, ez is egyre ritkábban asatik meg. Kevés, nagyon kevés szerintem az a nő, aki nappal is vevő rá, egy gyors fürdőszobai numerára, miközben a gyerek(ek) a szobában/udvaron játszanak.... Urak, Ti hogy élitek meg?
2022. jún. 13. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Elfogadom és alkalmazkodom a "körülményekhez"
Nem tudom elfogadni. Attól, hogy a nőnek csökkent a libidója, nekem még nem
Belefáradtam, inkább csinálom naponta magamnak
Félre járok olyan nőhöz, aki segít a szükségleteimen
Gyerek után nekem is csökkent a libidóm, szóval szerintem ez így tök jó
12 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%

Kifogás???

Egy nő, aki éppen gyerekeket nevel, esetleg mellette dolgozik, háztartást vezet, maximális teljesítményen pörög. Mindent meg lehet beszélni, és mindent meg lehet oldani. De hogy én a saját farkam után rohanva kényszerítsem a párom, akkora önzés, ami tán el se fér a bolygón. Ha a férfi nem megértő ilyen esetekben, akkor az nem is igazán férfi. Csak egy nagy nulla, farokkal.

2022. jún. 13. 17:47
 2/35 anonim ***** válasza:
31%
Nem, mondjuk nem is kell gyerekes nő. Örülj inkább ha találsz valakit. Ne te szabj szabályokat.
2022. jún. 13. 17:49
 3/35 A kérdező kommentje:
Kettes! Tudod, egy pasinak sokkal több lehetősége van. Sokkal több a nő, mint férfi. 1 férfira 4-5 nő jut, bármikor talál, aki keres.
2022. jún. 13. 17:50
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
5 perces numera alatt tuti nem élvezne el a feleségem. Olykor-olykor azt mondom okés, de szerintem jobb nyugodtabb körülmények mellett és akkor ő is el tud lazulni. Engem is idegesít ha ébren van a gyerek. Ez amugy téged miért frusztrál ennyire hogy több kérdést is ki kellett írj? Nincs aki szexszeljen veled egy gyors 5 perceset?
2022. jún. 13. 17:53
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
A nappali alvásidő és a home office remek kombináció, nálunk nem okoz gondot, ha nappal van. Mondjuk éjjel sem ritkultak az alkalmak, csak meg kell várni, amíg a gyerekek elalszanak.
2022. jún. 13. 17:54
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nappali alvásidőben szoktunk vagy este. Meg lehet oldani.
2022. jún. 13. 17:55
 7/35 A kérdező kommentje:
6-os, szerintem is mindent meglehet, bár a legtöbb nő felháborodik, hogy nem mindenható ő, hogy ő alakítsa a körülményeket és ne fordítva....
2022. jún. 13. 17:57
 8/35 anonim ***** válasza:
80%

Én azt nem értem, akik tudatosan vállalnak gyereket, hogy nem készülnek erre, hogy már nem tudnak akkor szexszelni, azonnal és mindig, mikor akarnak?

Ez nem is lehetne kérdés hogy elfogadja-e vagy sem, evidens.

Neked lehet felállt a f*szod, de a gyereked meg üvölt, mert beteg, fáj a hasa, fosik, jön a foga akármi. Akkor majd be lesz pótolva a szex. Ha nem lesz bepótolva se, na akkor lehet majd kétségbeesni.

2022. jún. 13. 18:00
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok. Igen meg lehet oldani ha alszik. Viszont valóban lehet olyan körülmény mikor éppen nem. Akkor ahogy írta más is be kell pótolni később.
2022. jún. 13. 18:02
 10/35 anonim ***** válasza:
29%
Nálunk nincs ilyen kifogás, ha dugni akarok akkor dugás van.
2022. jún. 13. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!