Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy spontán szexeltetek bárkivel?
#1; 2;
Tehát semmi előzmény!
És folytatása lett?
(Vagy csak folyatás?)
Egyik spanmhoz átmentem majd a felesége elkezdi mutogatni a bugyikat melyik áll neki legjobban egyből előkaptam azt hajrá spanci meg befarsult ;)
47f
Erőemelő
Béla
Szia Attila! Te nem számítasz ebben a körben! :)
A spontán hogy percek alatti szimpátia után szex. Szinte minden köntörfalazás nélkül.
Nekem olyan volt, hogy hirdetésből randiztam valakivel. Én idős voltam neki, ő túlsúlyos nekem, és megállapítottuk hogy ez nem az amit keresünk. Felajánlottam hogy hazaviszem. És a városból kiérve előjött belőle, hogy a duci csajoknak is jár a jó szex.
-Miért? Szeretnéd?
-Igen! -mondta.
És már mentem is le az útról!
#8 swingerben ha éppen zajló eseményhez csatlakozol akkor percek sem kellenek, ott nem az élettörténeted bemutatásán van a hangsúly 😂 Megkérdezed csatlakozhatsz-e és ha szimpatikus vagy akkor felveszel egy gumit és teszed amit teszel (ha nemet mondanak azt meg hiszti nélkül elfogadod).
Normál ismerkedésnél asszem' kb. fél óra volt a leggyorsabb (szórakozóhelyen), netről kb. 5-6 levélváltás és randi a tetthelyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!