Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ha 23 évesen puncson fenn vagyok és támogatói kapcsolatból tartom fenn magam erkölcsileg rossz fényben tüntet fel?
Egyetemista vagyok, volt már rendes munkám is, de ezt most élvezem is, sokkal jobban keresek vele, és ameddig nem tesz tönkre lelkileg addig csinálom.
Barátaim tudnak róla, mindenkinek más a véleménye. Én igazából ahogyan vége van el is felejtem és folytatom tovább a napom.
Ha lenne rendes párkapcsolatom, az egy férfinak szúrná a szemét, ha nekem ebből lenne pénzem?
Alkalmi jelleggel is benne lennél ebban-abban?
48+Ffi
Az én támogatottamnak is van állítása szerint pasija. De állítólag nem tud róla, hogy hozzám jár.
Nekem biztos szúrná a szememet.
A te döntésed hogy eldobod a gerinced és a tartásod.
Én inkább maradok a sima munka mellett, kapcsolatom is szuper, semmi pénzért nem vágnám tönkre. Nekem mondhatod hogy jobban keresel, de én úgy érzem szimplán lusta vagy dolgozni. Amióta az eszemet tudom, én iskola mellett is ugyanúgy dolgoztam, mintha rendesen dolgoznék. Volt hogy nyáron 12 órát dolgoztam, de számomra evidens volt, hogy ezt láttam otthon, ez a normális.
Ez most sincsen másképp. Mondjuk a kötelező gyakorlat az úgyis kell, az ellen nem tudok mit tenni.
Egy a lényeg, ha lusta vagy dolgozni, akkor keress majd egy olyan pasit, aki eltart. :)
Mai napig nem értem az ilyen minek meg egyetemre..
22/L
Dolgoztam egyetem mellett is.
Az se baj ha valaki szerint krva vagyok, nem zavar.
De hívd lustának apukádat. Most teljesen jól keresek ezzel, ráadásul még élvezem is. Az meg pl meg sem fordult a fejemben, hogy egy gazdag palival elvetessem magam, nem is volt sohasem opció. Akkor írd azt, hogy titkon irigy vagy a könnyű pénzre, de légyszíves ne hívj lustának.
15. Nem vagyok irigy, hisz lesz egy szakmám amivel többet fogok keresni egy nap alatt , mint te egy hét alatt. Minek sírjak?
Szerintem szimplán a könnyebb utat választottad. Ezért nem értem egyetemre hogy van kitartásod, esetleg ott a tanárokat is megfűzöd? :D
Ismertem egy csajt, aki így volt. Fűvel-fával megcsalta a közszolgálatk párját, ha nem kapott f*Szt :D
Akkor gratulálok a szakmádhoz.
Nincs is több észrevétel. :)
Nem elítélendő.
Mai férfiak ott használják ki a nőket,ahol csak lehet.
Te lennél a rossz,mert Te ezért pénzt kapsz?
Én is tervezem,hogy felmegyek a puncsra.Dolgozhattam én is évekig,sehol sem tartok az életben.
Ha már valakit kihasznál egy férfi,akkor Te is nyugodtan használd ki őket,mást úgysem érdemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!