Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire rossz szexuális élmény a kapcsolat véget jelenti ugye?
2 éve vagyunk együtt.
Életem legrosszabb szexuális élménye volt tegnap este.
Csinált már máskor is ilyet de most 1 hete voltunk együtt gondoltam nagyon a kedvembe szeretne járni. Tévedtem.
Igy nézett ki a tegnap esti szex nálunk.
Mindenféle előzetes előjáték nélkül felület az ágyból, atfordult felém, és már a takaró alatt volt. Nem tartott 1 percig sem a nyalás, terelt fel, boxer le, és már bennem volt. Csak pillaztam szólni sem tudtam hogy heee még nedves sem vagyok!!! Kicsit elölről, kicsit hatulrol és elment. Én nem. Utána sem érdekelte hogy velem mi van. Hátara fekdut majd annyit mondott hogy szeretlek jó éjszakát szerelmem.
Sokkba voltam.
Nem hazudok, kb negyed óráig csak a plafont néztem hogy hogy lehet valaki ilyen érzéketlen fatusko. És ő az én párom?
Nem hinném, mindenhol megeshetnek gyors menetek. 😊
Persze ha már tartóssá válna, érdemes átbeszélni ezt.
Megérdemled, amiért pasival vagy együtt, és nem nővel!Akkor nem kell siránkozni sem!
leszbikus N
Ez nem jelent semmit. Mondd el neki most, hogy tegnap ez borzasztó volt, nem szeretnél több ilyet, kapja össze magát.
… de ha pusztán emiatt szakítani akarsz, akkor nem is szereted a pasit. Ez utóbbi miatt dobd ki, ne azért, mert egyszer elkapkodta a dolgot.
Látszik, hogy ezeket mind pasikák írták!!!!!
Aki két év "szerelem" után így viselkedik a nőjével az minden, csak nem szerelmes!!!Sosem lennék ilyen önző gyökér és érzéketlen szar alak a szerelmemmel!!!Második voltam, a nő!Lehet lepontozni, az igazság attól még úgysem fog megváltozni gyökszik!;)
"Lehet lepontozni, az igazság attól még úgysem fog megváltozni gyökszik!;)"
Így van, csak az igazság sosem volt a te oldaladon.
09:36
Szólj, ha megtanultál rendesen fogalmazni!Ja, és az igazság nem az, amit sok pasi gondol.Hanem az egy objektív dolog.Nem véletlen nem tudsz vitatkozni azzal, amit utoljára írtam, ezért az utolsó mondatomban kötöttél bele.Indokolj miért nem az az igazság, amit leírtam!Nem fog sikerülni lúzer kanos csufi pasika!😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!