Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire rossz szexuális élmény a kapcsolat véget jelenti ugye?
2 éve vagyunk együtt.
Életem legrosszabb szexuális élménye volt tegnap este.
Csinált már máskor is ilyet de most 1 hete voltunk együtt gondoltam nagyon a kedvembe szeretne járni. Tévedtem.
Igy nézett ki a tegnap esti szex nálunk.
Mindenféle előzetes előjáték nélkül felület az ágyból, atfordult felém, és már a takaró alatt volt. Nem tartott 1 percig sem a nyalás, terelt fel, boxer le, és már bennem volt. Csak pillaztam szólni sem tudtam hogy heee még nedves sem vagyok!!! Kicsit elölről, kicsit hatulrol és elment. Én nem. Utána sem érdekelte hogy velem mi van. Hátara fekdut majd annyit mondott hogy szeretlek jó éjszakát szerelmem.
Sokkba voltam.
Nem hazudok, kb negyed óráig csak a plafont néztem hogy hogy lehet valaki ilyen érzéketlen fatusko. És ő az én párom?
"Szólj, ha megtanultál rendesen fogalmazni!"
Szólok, megtanultam. Egyúttal jelzem: mondatok között szóközt illik tenni, legalább akkor ha már kioktatsz másokat.
"Ja, és az igazság nem az, amit sok pasi gondol.Hanem az egy objektív dolog."
Pontosan, és éppen ez az az objektivitás, aminek meglehetősen híján vagy - nagyon finoman fogalmaztam.
Elmondom neked, mik a tények, hogy az objektivitásról is tanulj valamit: a kérdező pasija szexet kezdeményezett, a kérdező beleegyezett, az aktus megtörtént. A kérdező kevesellte az előjátékot, rövidnek és egyoldalúnak találta a szexet, valamint hiányolta az utójátékot is. Ezek miatt felébredt benne a gyanú, hogy a pasija csak a saját érdekeit nézte, és a kérdezőével nem törődött, ami sokkolóan hatott a kérdezőre. Jelenleg megalázottan érzi magát, és nem érzi magát fontosnak, elbizonytalanodott a kapcsolat jövőjét illetően.
Minden más f.szság, amit ideírtál, hogy ki mekkora bunkó, meg ki szerelmes, meg pasikák, meg mittodmén, feltételezés, férfigyűlölő előítélet és szándékos sértegetés. Ezek az objektvitás szöges ellentétei.
Ezért vagy lepontozva, "csajszika".
09:57
Az is tény, hogy a szerelmemet sosem hagyom kielégítetlenül, pláne nem egy két éves kapcsolatban!IDIÓTA.Ez minden csak nem szerelem.Bár egyetlen pasika sem képes szerelmet érezni, de az ilyen hülye nő meg is érdemli, hogy nem kap normális szexet, amelyik elvisel egy ilyen érzéketlen, önző, és amúgy kívül-belül undorító pasikát!
A mondatok között nincs szókőz lúzer.A vesszők után van szóköz.
"A mondatok között nincs szókőz lúzer"
Ajánlom figyelmedbe a helyesírás szabályait, ha már magadtól nem nézel utána a tényeknek, mielőtt ekkora f*szságot állítasz.
Egyébként, olyan szó, hogy "szókőz" nem létezik, illetve a tagmondatok közé is vesszőt szokás tenni. A mondatod helyesen így nézne ki: "A mondatok között nincs szóköz, lúzer". De még helyesebben így: "Igazad van, a mondatok között valóban van szóköz, lúzer voltam, sajnálom".
"nem érdekel a lepontozás, semmit nem jelent, mert tudom csufi kanos pasikák pontoztak, akiket leszarok!;)"
Igen, azt látom, hogy minden áron ezt akarod elhitetni magaddal. Majd megszakadsz, úgy vagdalkozol. Valaki nagyon elbánhatott veled...
"Az is tény, hogy a szerelmemet sosem hagyom kielégítetlenül, pláne nem egy két éves kapcsolatban!"
Nagyszerű, én elfogadom tényként, hogy te nem teszel ilyet, bizonyára remek szexuális partner vagy. Ettől még a többi állításod sértett, szánalmas hiszti, ami mellőzi a tényeket, semmi több.
16:12
Látszik, hogy te is csak egy kanos pasika vagy.A megye top2 iskolájába jártam, le vagy szarva miket írogatsz idióta!Helyesírási versenyen is második lettem az évfolyamon anno.Azt, hogy interneten hogyan kell írni nem tudom, mert az iskolában nekünk nem volt tananyag magyarórán, de nem is érdekel!A virtuális világ nem fontos, csak a valóság, ahol te csak egy kívül-belül ocsmány pasika vagy, én meg egy jó testű és szép nő, akinek pénze is van gyökérkefe!;)
Még mindig azok a tények, hogy egy szerelmes ember nem hagyja kielégítetlenül a párját, főleg nem egy két éves kapcsolalatban!!!!Csak, hogy a pasika nem szerelmes, aki a kérdésben szerepel, ahogy egyik pasika sem, mert ők csak magukba és a szexbe szerelmesek!Elbánni veled szoktak a nők, amiért te is olyan vagy, mint a kérdésben szereplő pasika+ocsmány.Nekem könyörögnek üzenetekben pasikák, hogy anyagi jelentős támogatásért cserébe szexeljek velük heti egyszer, úgyhogy el vagy te tévedve!😌😏
16:44
A te bajod, ha nem hiszed, hogy ez a valóság!Okos, szép és szexi vagyok, akinek van pénze.Most is egy hotelben vagyok, előnyaralás.Nem mindenki egy kívül-belül ocsmány csóró pasika, mint, amilyen te vagy!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!