Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg arról, hogy nincs rossz emlékem/élményem azzal kapcsolatban ami történt?
31 éves férfi vagyok, párom 28. 2 hónappal ezelőtt szóltam neki, hogy kellemetlen szaga van ott lent. Elment orvoshoz, volt valami fertőzése vagy valami ilyesmi. Mindegy, hamar rendbe jött.
Viszont azóta nem engedi hogy a számmal is kényeztessem. Hiába mondtam neki, hogy már nem is emlékszem a dologra, meg ne foglalkozzon már vele, hajthatatlan, nem engedi oda a számat :D
Normálisan szóltam neki (tehát semmi degradáló nem volt benne), vér cikinek érezte (annak ellenére hogy mondtam neki, hogy ez normális, mármint mindenki lehet beteg), de semmi sem hat rá. Szorong miatta. Na most ugye egyrészt azt sem akarom hogy szorongjon, meg nyalni is szeretek, tehát ezt a problémát igen hamar meg kellene oldani :D
Mivel segíthetném elő azt hogy feloldódjon és minden újra a normális keretek között folytatódjon?
1
Én ezt értem, nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést. Minden ugyanolyan, ő a mai napig imádja ADNI orálisan, viszont ezután az incidens után tilos szájjal érintenem ott lent. Mintha engem büntetne azért, mert szóltam érte.
Nem hiszem, h többet tudsz tenni annàl, mint h újra meg újra elmondod, h te szeretnéd nyalni, jò illata/íze van. Nem az ő hibája, hisz beteg volt...stb
Biztosan lett benne egy gàt emiatt (bennem is volt ezèrt azèrt, nehezen oldotta fel őket a barátom,bde nem lehetetlen, csak türelem kell hozzà)
Esetleg kèrdezd meg tőle, h mègis mit kellett volna tenned? Szóltál, hisz egy normális kapcsolatban ez tökre rendben van ìgy, erre büntetèst kaptál érte.
Hátha reagál rá vmi èrtelmeset
Mikor történt ez?
Esetleg érdemes egy kis időt hagyni, nem folyton nyaggatni.
Gondolom ő is szereti, ha kényezteted. Esetleg később próbáld addig izgatni, míg végül beadja a derekát...
Valahol érthető.
Számomra is az segítene ilyen szituban, ha a párom tényleg meggyőzne, hogy nagyon kívánja ezt.
Ha csak rám hagyná, azzal megjobban azt érezném, hogy jolvan annyira nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!