Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok volt mar akinek mukodott az hogy odamentel egy lanyhoz megmondtad neki hogy baromira szexinek talalod es szexeltek ?
Én a haverom anyjával voltam így. De már előtte is ismertük egymást, és beszélgettünk a barátnőimről.
Egy nap átmentem náluk, és egyedül volt otthon. Ő szerette volna ha maradok vele beszélgetni, de felizgultam rá mert mindig is tetszett, nem akartam maradni. Ő megkérdezte miért nem akarok vele maradni. Akkor megmondtam neki elmondom ha nem árulja el, és tegezhetem. És akkor elmondtam neki hogy nagyon tetszik, meg hogy sokszor felizgulok rá. Mosolygott rajta, és azt kérdezte: "igen, tényleg?". Felálltam, és nadrágon át meg is mutattam a kidudorodó farkam. Ő meg azt mondta rá hogy"húú". És megkérdeztem hogy ő felizgult e rám, és igent mondott. Meg hogy már ő is felizgult rám korábban is. Utána még beszéltünk a szexről, és elkezdtünk együtt lenni. Egész délelőtt szexeltünk, és azóta is összejárok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!