Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg olyan csajjal voltatok együtt, aki jobb volt mint a semmi? Megmondtátok neki?
Figyelt kérdés
Ha nincs ló jó a szamár is.2021. dec. 6. 12:36
1/12 anonim válasza:
Fél év. Ilyen viszont volt kb. háromszor is. Dehogy mondtam.
2/12 A kérdező kommentje:
Csak arcra nem tetszett vagy a teste is gagyi volt?
2021. dec. 6. 12:41
3/12 anonim válasza:
Te sem érdemelsz meg egyetlen nőt sem kérdező! Vegyél guminőt, az való neked!
F
4/12 anonim válasza:
Pár nap a rekordom.
Már az ismerkedés fázisnál "megbuktam", így még csak alkalmam sem volt komolyabbat mondani... xD
5/12 A kérdező kommentje:
3as én sajnos nem tudok olyan nővel lenni, aki nem tetszik. Miért ne érdemelnék meg senkit? Ment neked a piros kéz.
2021. dec. 6. 12:46
6/12 anonim válasza:
2. Testre rendben voltak. Kövér túlsúlyos, vagy valami másért nagyon rossz alkatú nővel nem tudnék együtt lenni, mert fel sem állna rá. Általában vékony vagy átlagos alkatú csajok voltak számomra nem annyira vonzó arccal. Ez nem feltétlen azt jelenti csúnyák voltak, inkább számomra csak átlagos, illetve nem az a lehengerlő típus nekem.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi 6os, pont erre voltam kíváncsi. Én is max fél évet bírtam. de sztem a csaj is érezte, h nem vagyunk egy kategória.
2021. dec. 6. 12:55
8/12 anonim válasza:
Abból szerintem kb. érzik hogy mennyi időt töltötök együtt vagy mennyit foglalkozol vele. Ha heti 2-3 találkozás van, ritkán írsz vissza neki, a találkozók is mindig szexbe torkollnak ott azért a nő is érzi ha nem hülye hogy ez nem túl komoly. De igen, mivel jó pasinak tartanak saját magukhoz képest, ezért ők se állnak a sarkukra és kérik ki ezt maguknak.
9/12 A kérdező kommentje:
Ez pont így van 8-as.
2021. dec. 6. 13:05
10/12 anonim válasza:
Pár hónap, de nem csaptam be, eleve nem volt szó kapcsolatról, csak arról hogy dugni, szexkapcsolatra összejárunk. Ha egyáltalán nem vonzott volna akkor nem lett volna semmi, de annyira viszont nem voltunk egy hullámhosszon hogy kapcsolatba belevágjunk. Van hogy a partner lép ki mert talál olyan pasit akivel komolyabb is kialakulhat, van hogy én zárom a storyt pont ugyanezért. Legyél korrekt a másikkal, akkor tudod megbántás, sértődés nélkül lezárni (s tudja ő is lezárni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!