Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szeretnék azzal a lánnyal együtt járni, aki megmondta hogy nem akar tölem semmit?

Figyelt kérdés

Ha otthon vagyok, nagyon magányosnak érzem magam. Szeretnék vele lenni ilyenkor. Arra vágyom hogy láthassam. De ha személyesen látom, eszembe jut hogy nem is kötödöm hozzá egyáltalán és még csak oda sem megyek hozzá beszélgetni. (Egyszer valamiért bepróbálkoztam nála, de elutasított.) Már fél éve nem tudok róla lemondani.

Magamról: 15 éves fiú vagyok, érzékeny, komoly, és szerintem nagyon is túlérett vagyok. Nagyon vágyom egy barátnöre, hogy ha nincs jó kedvem akkor elmélyülten beszélgetni tudjak vele vagy hogy megöleljem. Még soha senki nem ölelt meg...

Az iskolában kiközösítettek a fiúk és a lányok is, ö volt az egyetlen aki szóba állt velem.

Lehet hogy ismerkednem kéne?

2012. júl. 23. 00:14
 1/8 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Magányos vagy és elutasított, ezért.
2012. júl. 23. 00:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Ijen idösen hol ismerkedhetnék? Nagyon rendes fiu vagyok, szerintem átlagon felüli, csak az a baj hogy van egy kis súlyfeleslegem , de tényleg csak kicsi, és az arcom sem olyan szép, de a családom szerintem tökéletes és én is jól lettem nevelve, de a lányoknak csak a külsö számít a pasiban...
2012. júl. 23. 00:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugi én is egy ilyen lánnyal akarok járni aki csak barátként tud még rám tekinteni. Anna kellenére, hogy állítása szerint is helyes, magas vagyok és jól el tudunk beszélgetni. Csak ha nem érez semmit akkor nem lehet mit tenni... a legtöbb lánynak nem jönnek be a korrekt, megbízható alakok.
2012. júl. 23. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 23. 00:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt valahogy nem értem.
2012. júl. 23. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert mindig az elérhetetlen kell.
2012. júl. 23. 00:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Mostmár értem, köszi, de azért remélem hogy csak nem olyan elérhetetlen számomra egy barátnöt találni.
2012. júl. 23. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak társaság kell, akárkié, és mert ő a legelérhetőbb, az ő megszállottja lettél.
2012. júl. 23. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!