Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szilveszteri bulin valamiért elkezdett nyomúlni rám egy csaj (tudta hogy van barátnőm de nem érdekelte), a barátnőm meg megmondta hogy ha találkozik vele rendesen megtépi. Szerinted ez miért izgató számomra?
Figyelt kérdés
Mennyi az esélye hogy a barátnőm tényleg megtépi a csajt?
Vagy egyáltalán miért nyomúlt rám a csaj így hogy ismeri barátnőm?
2022. jan. 2. 22:15
1/10 anonim válasza:
hanyszor teszed meg fel ezt a kerdest?
2/10 anonim válasza:
A csajt meg az izgatta, hogy barátnőd van.
3/10 anonim válasza:
Te ismered a csajod nem te. Cicaharc... megjegyzem egy f.sz vagy ha ezt élvezed és ha nem lépnél közbe.
4/10 anonim válasza:
Ritka nyomorék vagy, ha erre gerjedsz. Inkább becsülnéd meg a baratnőd.
5/10 A kérdező kommentje:
3
Hogy lépnék közbe, nem azt mondta a csajom hogy előttem fogja megtépni. Szóval nem gondolom hogy majd páholyból nézem őket, ne gondoljátok ennyire túl azért.
2022. jan. 2. 22:22
6/10 A kérdező kommentje:
4
Nem tudom pontosan hogy mire gondolsz, azt tartottam izgatónak ahogy a barátnőm kifejtette hogy mit tenne a másik csajjal.
Ettől miért ne becsülném meg?
2022. jan. 2. 22:24
7/10 A kérdező kommentje:
2
Mi az hogy izgatta a csajt hogy barátnőm van?
Nem hiszem hogy hármasozni akart volna.
2022. jan. 2. 22:26
8/10 anonim válasza:
Amolyan a szomszéd fője zöldebb.
9/10 anonim válasza:
Mi meg arra izgulunk hogy ezt a kérdést féltette. Ez egy ördögi kör.
10/10 anonim válasza:
Uhh izgi lehet, valami fiatal csajszi legalább? Én is megnéznék két csajt ahogy vérre menően harcolnak:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!