Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők, hagytátok már el a pasitokat, nagyobb farkú miatt? Hogy volt?Megmondtátok a volt párotoknak hogy a mérete miatt hagyjátok el?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 05:28
2/11 anonim válasza:
Fejezd már be a farokméregetést
4/11 anonim válasza:
Igen ezcsak természetes. a mérett a lényeg.
16-évesen össze jöttem egy fiuval akinek 13 cm volt. nemvoltam szerencsés de legalább nem fályt a szüzeség elveszítés.
őt lecseréltem egy 16-centisre. majd következzet egy 18cm vele vagyok ép.
De most megismertm egy fiut Ő azt mondja 21-cm.
Ha ez igyvan akkor ő lesz akövi fium.
és mielőt meg kérdezzed. IGEN ŐT IS LECSERÉLLEM HA TLÁLOK NAGYOBAT.
ez van
5/11 anonim válasza:
Nem, de egy kényszeres farokméregetőt elhagynék.
6/11 anonim válasza:
Sosem tennék ilyet, mert a mi kapcsolatunk nem a szexen alapul
N
8/11 anonim válasza:
4/7 vagy igazi nagy rib... vagy, vagy csak unatkozó 10 éves troll!
9/11 anonim válasza:
Hát hogyne hagytam volna. Sétáltam a pasimmal kézen fogva, jött velem szemben egy csávó. Megkérdeztem hány centi, azt mondta 25. Megfogtam az ő kezét és vele sétáltam tovább
10/11 botond balogh válasza:
Nem tök mindegy kinek mekkora?A lényeg hogy tudjad vele csinálni pl:találsz egy jó fiút kedves,szép,romi meg tudja a fasz de nem túl nagy neki képes lennél ott hagyni a méretei miatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!