Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a rossz?
megértelek, viszont az nem volt okos, ahogy csináltad. Lehet ezt szebben is kommunikálni. Meg vannak több opciók, amiket szerintem értékelt volna:
- elmondod neki, hogy számodra bizalom kell az együtt alváshoz és nagyon sajnálod, egyáltalán nem akarod megbántani, majd HAZAKÍSÉRED, hogy lássa, komolyan gondolod
- ugyanez, csak felajánlod, hogy aludjon az ágyadban, de te kanapén alszol. Ez is elmondja, hogy nagyon is tiszteled, akarod, nem akarod megbántani, de neked fontos a különalvás.
öregem, jó nagy fajankó vagy!
haverod áthívott pár ismeretlent azt megloptak...
ilyenkor ha haver áthív valakit és az megfujja a cuccost, akkor azt behajtom a haveron! ez a minimum! valaki perkáljon, nekem se jön a lóvé ingyen!
aztán a haver vagy felkutatja a tolvajt és kiveri belőle a pénzt, vagy fizessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!