Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én voltam a rossz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a rossz?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem tinderen egy lánnyal, megbeszéltük hogy néha összejárunk, nem akart ő sem komoly kapcsolatot. Össze is jött tegnap este a tali, először elvittem egy kicsit kocsikázni, majd rendelgettem neki kajákat, beszélgettünk, film, majd a dugás. Utána beszélgettünk még kicsit, majd mondtam neki menjen el, mert nem akarom hogy itt aludjon, mert csak azzal szeretek együtt aludni akit szeretek, ha esetleg mégis komoly lesz felőlem itt is lakhat a házamban, de így nem. Majd elkezdett hisztizni hogy én mekkora bunkó vagyok, és hogy miért akarom ezt. Majd adtam neki egy 20ast taxira, meg kajára vagy mit tudom én mire (persze szó nélkül elfogadta), utána elment. Majd azt vettem észre letiltott mindenhonnan. Együtt alvás miért számít laza kapcsolatban?

2022. jún. 8. 21:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

megértelek, viszont az nem volt okos, ahogy csináltad. Lehet ezt szebben is kommunikálni. Meg vannak több opciók, amiket szerintem értékelt volna:

- elmondod neki, hogy számodra bizalom kell az együtt alváshoz és nagyon sajnálod, egyáltalán nem akarod megbántani, majd HAZAKÍSÉRED, hogy lássa, komolyan gondolod

- ugyanez, csak felajánlod, hogy aludjon az ágyadban, de te kanapén alszol. Ez is elmondja, hogy nagyon is tiszteled, akarod, nem akarod megbántani, de neked fontos a különalvás.

2022. jún. 9. 12:28
 22/22 anonim ***** válasza:

öregem, jó nagy fajankó vagy!

haverod áthívott pár ismeretlent azt megloptak...

ilyenkor ha haver áthív valakit és az megfujja a cuccost, akkor azt behajtom a haveron! ez a minimum! valaki perkáljon, nekem se jön a lóvé ingyen!

aztán a haver vagy felkutatja a tolvajt és kiveri belőle a pénzt, vagy fizessen!

2022. jún. 9. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!