Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek szerint nem voltam rossz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint nem voltam rossz?

Figyelt kérdés
Pettingeltem egy lánnyal, és úgy érzem, hogy elég gyatra teljesítményt nyújtottam. Alapból van egy kis (nem vészes) szorongásom emiatt korábbi kapcsolatomból. Ha ezután másnap a lány célozgat rá, hogy ismételjük meg, feljönne hozzám, stb, akkor az azt jelenti, hogy élvezte az együttlétet? Vagy attól még lehettem szar?
2021. aug. 24. 10:13
 1/7 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Lehettél bénább, mint az átlag, de ha a lány normális és bejössz neki, akkor majd segít hogy legyél jobb, az is lehet hogy jobb vagy mint hinnéd.
2021. aug. 24. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak menjetek és csináljátok, ez meg se kell kérdezned.

Neked jó volt?

2021. aug. 24. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem voltál rossz, de nyílván a jó, a jobb, meg a szuper között is vannak különbségek....ezt csak a lány tudhatja.

Az sem mindegy, hogy mennyire tapasztalt a lány. Mondok egy példát. 23 évesen azt hittem, hogy mekkora lepedő lovag vagyok, az akkori tapasztalatlan barátnőm visszajelzései alapján. 5 évvel később egy érett, tapasztalt vadmacska mellett erősen át kellett értékelnem a korábbi teljesítményemet 🤫

Aztán elkezdtem tanulni tőle... most 48 éves vagyok, a 23 éves önmagamon jókat nevetek.

Az a lényeg, hogy együtt fejlődjetek, és mindketten élvezzétek.

2021. aug. 24. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsoval egyet ertek. A kozos fejlodes a lenyeg. Figyelj a lany visszajelzeseire. Az arcan latszik h tetszik-e neki, meg erzed a rezdulesein ha osszehangolodtok.
2021. aug. 24. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismét talizni akar és hogy csináljátok akkor az adott lány gondolom élvezte, avagy 8 példányos írásos kérelmet vársz??? Ne legyél már ennyire nyúlbéla magadban, naná hogy találkozz megint a csajjal :)

Amúgy a jó orál titka: odafigyelsz a partneredre, ráhangolódsz ÉS ha mást nem megy utána kommunikáltok, megkérdezed hogy szereti, mi az ami a legjobb neki. Sok sikert és legyen nálad gumi is :)

2021. aug. 24. 11:13
 6/7 A kérdező kommentje:

"Az arcan latszik h tetszik-e neki"

Miközben nyalom nem sokat látok az arcából :D Az a probléma, hogy nem sok visszajelzést ad, de lehet ő ilyen

2021. aug. 24. 12:17
 7/7 Cpt_Obviously ***** válasza:
Mondjuk, ha nyalod az már nem petting :)
2021. aug. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!