Most jó vagy rossz a mérleg? A mérleg szerint feljött 20 kg plusz, de még mindig jó rám a legtöbb ruha, amit akkor hordtam, amikor elvileg kevesebb voltam 20kg-mal
egyrészt nézz bele a tükörbe, és valld be magadnak őszintén, hogy mit látsz.
persze, lehet takarózni azzal, hogy még mindig rád mennek a ruhák, de tapasztalatból mondom, hogy hidd el mégis sokkal kövérebb vagy.
csak nézegess magadról képeket.
én is hiztam 15 kilót, aztán most fogytam az utóbbi 1,5 évben közel 20-at, de ugye a régi ruháim még mindig jók rám.
blúzok jók, igaz bőek, de jók.
nyúlós nadrágok, macinacik jók.
ami a legjobban mérvadó az a farmer, és abból sem a nyúlós, hanem az a merev fajta.
na egy olyant keress elő, és majd meglátod, hogy nem nagyon fog rád felmenni.
nekem is régi farmerom nem jött feljebb a combomtól.
szóval ne áltasd magad, 20 kiló elég sok.
Középkorú/idősebb férfiakat szoktam látni, hogy kizárólag hasra híznak. Pipaszár lábaik vannak, de hatalmas belük. Ha ilyen testalkata van a kérdezőnek, akkor simán lehet, hogy a csipőnadrágok feljönnek rá, meg a felsői is jobb részt. Ámbár szerintem a háj esetleg kibuggyan alul, vagy ilyesmi :)
Egyébként tényleg nem hiszem el, hogy nem lehet látni ezt a dolgot, hogyha ennyit hízott az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!