Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a rossz?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem tinderen egy lánnyal, megbeszéltük hogy néha összejárunk, nem akart ő sem komoly kapcsolatot. Össze is jött tegnap este a tali, először elvittem egy kicsit kocsikázni, majd rendelgettem neki kajákat, beszélgettünk, film, majd a dugás. Utána beszélgettünk még kicsit, majd mondtam neki menjen el, mert nem akarom hogy itt aludjon, mert csak azzal szeretek együtt aludni akit szeretek, ha esetleg mégis komoly lesz felőlem itt is lakhat a házamban, de így nem. Majd elkezdett hisztizni hogy én mekkora bunkó vagyok, és hogy miért akarom ezt. Majd adtam neki egy 20ast taxira, meg kajára vagy mit tudom én mire (persze szó nélkül elfogadta), utána elment. Majd azt vettem észre letiltott mindenhonnan. Együtt alvás miért számít laza kapcsolatban?2022. jún. 8. 21:20
2/22 anonim válasza:
Hát tényleg jó nagy tuskó vagy. :D Az éjszaka közepén kirakod a csajt hogy menjen amerre lát. Meg még adsz neki pénzt mint valami olcsó fizetésnek. Ne csodalkozz már... Nekem is volt már nem egy ilyen kapcsolatom, soha senki nem rakott ki mint a macskát szarni az éjszaka közepén.
3/22 A kérdező kommentje:
2 Miről beszélsz? Ott volt a lóvé, hívtam neki taxit is, 10 perc alatt kb otthon volt.
2022. jún. 8. 21:30
4/22 anonim válasza:
Hát gratulálok akkor már egy hős is vagy. Csak tönkrevágtad a randit is, a csaj önbecsülését is, meg úgy az egészet amiért eredetileg dumáltál vele.
Ez az egész hogy befuzod a csajt, felhívod, filmezés meg minden vacak aztán szexeltek utána meg kirakod valami elképesztően gáz rád nézve.
5/22 A kérdező kommentje:
Megmondom az őszintét, kicsit paranoid vagyok. Sok vesztenivalóm van ( sok pénz, értékes tárgyak a házban), attól is féltem, hogy ellop valamit.
2022. jún. 8. 21:42
7/22 anonim válasza:
Biztonsági kameráról hallottál már? Széfről? Vagy h nem hagyod kint a pénzt az asztalon?
8/22 anonim válasza:
Huh bro' még tanulnod kellene egy kicsit a női lélek rejtelmeiről. A csajjal azt éreztetted, hogy helló baby csak dugásra voltál jó, de húzzál haza aludni. Az hogy pénzt nyomtál a kezébe csak fokoztad a dolgot, úgy tekintetted mintha pénzzel mindent el lehetne intézni. Ne csodálkozz rajta ha a csaj nem akar veled többet találkozni és mindenhonnan letiltott.
9/22 anonim válasza:
#5 na wazze' felhívod magadhoz dugni, de közben meg azt tételezed fel hogy meglopnak. A csaj azt érezte ami a fejedben van: hogy egy olcsó kis dugópajtinak tekintetted, potenciális tolvajnak aki a pénzedre pályázik (=kvázi lek.rváztad).
Ha ennyire parázol akkor ne vigyél fel senkit magadhoz. Minek hívsz fel bárkit is ha ennyire nem bízol benne?
10/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor innentől úgy csinálom, hogy már tali előtt rákérdezek erre az ott alvós dologra, és akkor ha úgy van én megyek. Múltkor is eltűnt az egyik órám, meg a kabát amit télre vettem, ki tudja ki vitte el.
2022. jún. 8. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!