Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevés partnerszámú nők!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés partnerszámú nők! Válaszolnátok a következő kérdőívre?

Figyelt kérdés

Hogyan élitek meg, élitek túl, hogy szinte karnyújtásnyira van a svédasztal és mégis saját elhatározásból önmegtartóztattok, nem éltek a lehetőséggel?

Ha egyéb, akkor írjátok válaszba.

2022. jún. 8. 12:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Látom, még doktori címed is van…

Teljesen mindegy mennyit sportolok. Általános iskolában fociztam, kézilabdáztam, röplabdáztam, de mindig kövér gyerek voltam. Középsuliban maradt a foci, és hozzá jött egy kis küzdősport. Mióta kijártam az iskolát, azóta evezek, úszom, ellenállásos edzéseket végzek. Látható izomzattal rendelkezem. De attól még kövér vagyok és ronda. Több évtizednyi lelki terror, alázás, bántalmazás ül a nyakamon. Nem pszichológushoz járok, hanem pszichiáterhez, aki antidepresszánsokkal akar tömni, azt pedig nem fogok szedni.

Lényeg az egészben, hogy a pasik még csak ràm sem néznek, de ez nekem már így van jól

Régen még vàgytam valami kapcsolat félére. Ez mára elmúlt

2022. jún. 8. 13:53
 12/12 anonim ***** válasza:
7. Gyogyszert kaptal? Nekem kisebb problémára adtak és segít is. :)
2022. jún. 9. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!