Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM terén van rossz tapasztalatotok?
Sajnos van.
Unom a mű domokat, akiknek csak a szája nagy, de a valóságban egy rendeset ütni nem tudnak.
22/lány
Pár jó tanács ha nem akarsz "bad trip-et":
- Első alkalommal csakis soft, csak azzal vágj bele komolyabb technikákba akivel már a sokadik alkalom és jól ismered, tudod hogy normális lesz. SOHA ne engedj első alkalommal kötözést!!!
- Csuklóból szórd ki a "mit tennék veled" és "jobban tudom majd nálad" típusú idiótákat.
- Kerüld az önfényező "már évek óta csinálom" maguktól elszállt pasikat, hantahuszárokat.
- Bármire megszólal a vészcsengő a fejedben azonnal offold az illetőt (lesz helyette úgyis másik jelentkező).
- Van pár praktika amivel egész jól lehet szűrni, de a legbiztosabb pont a megérzéseid!
Ha a fentieket betartod akkor a legnagyobb kockázat hogy sima volumen lesz a figura aki "csak" gyenge élményt okozó műdomocska, de legalább a nagyon negatív dolgokat elkerülöd.
2-es: a feljelentesnek lehet alapja, barmit is irtal le elotte.
Extrem pelda: ha leirod hogy megolhetnek, az meg senkit sem jogosit fel gyilkossagra.
Jogasznyelven: semmifele magan szerzodes nem irhatja felul a hatalyos bunteto es polgari torvenykonyvet.
A csaj nekem is mesélte a történeteket,hogy az ex barátja,szó szerint szájba eröszakolta,meg durván szopatta,söt seggbe is keményen lehet dugni,közbe imádja ha vörösre verik a seggét,arcon köpés,alázás stb izgatja...gondoltam megtaláltam álmaim nöjét végre aki ezt is szereti,nem nyavajog ha oda vágok,vagyis élvezi is..
.erre megszoritom a seggèt és rámszólt ne olyan erösen😂😂
Heves csókolózás,torkát megfogtam de tényleg még csak meg se szoritottam,gondoltam lekeverek neki egyet,arcon köpöm és rátolom a farkamra hogy szopjon,de már az elején szólt hogy ne szorongassam a torkát,meg ha lehet a haját ne basztassam😃😃gondoltam oke erröl ennyit,valahogy elértem hogy leszopjon,de komolyan alig vártam hogy vége legyen és sose lássam többé ezt a nagyszájút,még szopni se tudott,nemhogy még a fejét nyomkodtam volna vagy ennél többet akartam volna ...
39F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!