Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM terén van rossz tapasztalatotok?
#20: ezért mentem, erre számítottam. Látszott a fotóin is, hogy nem egy nyeszlett, prostiból átvedlett műdomina. Amikor leszíjazott, aloe verás bőrpuhítóval leápolt, akkor közölte, hogy 10*25. Kicsit megijedtem, innen már nincs visszaút. Az első két sorozatnál majd meghaltam, aztán ahogy zsibbadt, szinte nem is éreztem, csak hallottam, ahogy pattan a pálca a meztelen bőrömön. De pár óra múlva...
Most ugyanezt megteszi a volt tesitanárnőm, örömmel és ingyen, még alaposabban. Megfogadom, hogy soha többé, de pár hét és megint hívom a Tanárnőt. Mindig kérem, hogy próbáljon sírásig verni, eddig még sose sikerült. Hamarabb elzsibbad, mint ahogy fájna.
23: olvasd ujra. Nem az volt a kerdesem mi jo neki ebben.
Az, hogy ha mindenkepp meg intenzivebb ingereket akar, akkor valasszon mast
#24: nemcsak az ingerek erőssége, hanem a fajtája is számít, ezért nem élvezi az ember, ha pl. fáj a foga 😀.
Pálcázás teljesen más. Már a tudat, hogy asszonykéz gyötör, egy gyönyörű nő, aki tetszik is.
Az egész egy szertartás, vetkőzés-fürdés-ugrószekrényre hasalás-krémezés-verés. A másik, hogy a Tanárnő semmi egyéb BDSM dolgot nem tesz meg, csak ver. Azt viszont igen erősen, kitartóan és pontosan.
Én akkor még szűz voltam, és nem találkoztam Bdsmmel előtte semmilyen formában személyesen
De volt egy srac aki így minden szólás nélkül ráfogott a torkomra, ami tetszett csak nagyon meglepődtem először
Meg elég durván fogdosott ami már inkább fajt mint kellemes volt
volt. a lány nem volt annyira mazo mint gondolta,de azért csak csináljuk.
A kontroll szót is elfelejtette,a szurka-piszka közben. sírt,könyörgött,minden baja volt már mire kapcsolta,hogy ez valódinak tűnik nem játéknak.
5szóval megállíthatott volna bármikor,de az istennek sem mondat volna.
remegett meg minden baja volt már.
többé nem probáltuk,főleg az én averzioim miatt. mert úgy amúgy nem bántanám a csajom.
Haaat pasim akarta nagyon kiprobalni, az eleje meg jó volt, kaptam jó pár pofont, talpamat csapkodta pálcával, fenekemet stb.
Ami nagyon rossz volt, hogy nem figyelt a higeniara, anal után kényszer oraloztatott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!